Közterület-felügyeleti Iroda

A Közterület-felügyeleti Iroda közreműködik a közbiztonság és a közrend védelmében. Ellátja az általános közterület-felügyeleti és közlekedésrendészeti feladatokat, valamint az önkormányzati rendeletek által hatáskörébe delegált feladatokat. Közreműködik a térfelügyeleti és egyéb kamerarendszerek kiépítésében, üzemeltetésében.

cím: 1092 Budapest, Ferenc krt. 8.
telefon: +36- 1- 280-66-55
e-mail: kozter@ferencvaros.hu

Irodavezető: Rimovszki Tamás

email: rimovszkit@ferencvaros.hu

Irodavezető helyettesek:

  1. Bartos Barbara

email: bartos.barbara@ferencvaros.hu

  1. Ócsai Mihály

email: ocsai.mihaly@ferencvaros.hu

 

Ügyfélfogadás:

Hétfő: 08:00-17:30            Kedd-Szerda-Csütörtök: 08:00-16:00   Péntek: 08:00-14:30

Központi/ügyfélszolgálati elérhetőség: +36- 1- 280-66-55

A nap 24 órájában ingyenesen hívható „zöld szám”: 06-80/399-999

Kerékbilincs leszerelésének kérése: +36- 1- 377-29-62

 

Csoportok:


Közterület-felügyeleti és Térfelügyeleti Csoport

A Közterület-felügyeleti és Térfelügyeleti Csoport feladata az általános közterület-felügyeleti feladatok, valamint a helyi rendeletekben a közterület-felügyelők intézkedési jogkörébe utalt feladatok ellátása, ellenőrzések, intézkedések végrehajtása. A Csoport feladata különösen a közlekedésrendészeti feladatokhoz kapcsolódóan a közlekedés rendjére irányadó jogszabályok betartásának ellenőrzése,  szankcionálása (kerékbilincselési tevékenység ellátása, a szabálytalanul elhelyezett járművek közterületről való elszállítása, tárolása),  közreműködés az üzemképtelen gépjárművek felderítésében, elszállíttatásában;  a közterületek jogszerű használatának, a közterületen folytatott engedélyhez kötött tevékenység szabályszerűségének ellenőrzése; a közterület rendjére és tisztaságára vonatkozó jogszabály által tiltott tevékenység megelőzése, felderítése, megakadályozása, megszakítása, megszüntetése, illetve szankcionálása; közreműködés a társadalmi bűnmegelőzési feladatok megvalósításában, közbiztonság és közrend védelmében; zöldterületen, vagy zöldfelületen járművel várakozás ellenőrzése, szankcionálása, eljárás kezdeményezése.

Csoportvezető: Gyulai Tibor

email: gyulai.tibor@ferencvaros.hu

 


Ügyviteli és administrációsi Csoport

Az Ügyviteli és Adminisztrációs Csoport ellátja a közterület-felügyelők ellenőrzéseihez, intézkedéséheihez kapcsolódó ügyviteli feladatokat. A Csoport feladata továbbá az Irodához érkező különböző beadványok (panasz, megkeresés, egyéb beadvány), közérdekű bejelentések kivizsgálása, megválaszolása, ügyintézése.

 

Csoportvezető: Szökrény Judit

email: szokreny.judit@ferencvaros.hu

 

 

Top