Kutyás kisokos

Kedves ferencvárosi Gazdik!

Önkormányzatunk kiemelt figyelmet fordít az állattartókra, hiszen több ezren élnek itt a kerületben. 2022 óta az önkormányzat a kutyatartást érintő kérdésben együttműködik a ZöldEb Egyesülettel. Azért hoztuk létre ezt a kutyatartóknak szóló felületet közösen, hogy minden információt, szakmai anyagot, közösségi életet érintő változást egy helyen találjanak a gazdik.

Első posztunkkal szeretnénk segíteni Önöknek, hogy felelős kutyatartóként hová fordulhatnak kérdéseikkel, panaszaikkal, ezért összegyűjtöttük a legfontosabb telefonszámokat és elérhetőségeket, amelyek a kutyás mindennapokban jól jöhetnek, illetve az alapvető információkat a kutyákkal kapcsolatos teendőket illetően.

Célunk, hogy Ferencvárosban egyre nagyobb legyen a felelős gazdik aránya, akik vigyáznak a tisztaságra, megadják a kutyájuknak a megfelelő életkörnyezetet, szeretetet, kielégítik mozgásigényüket.

A jövőben pedig rendszeresen megosztunk majd ezen a blogfelületen a kutyásokat érintő híreket, ismeretterjesztő cikkeket, tudnivalókat.

A kisokos megtekintéséhez kattintson a lenti képekre:

 

Top