2022.05.26. – Közmeghallgatás

Jegyzőkönyv

MEGHÍVÓ

Tisztelt Ferencvárosi Polgárok!

Tisztelt Helyi Lakosok és Szervezetek!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának Képviselő-testülete 2022. május 26-án, csütörtökön 18.00 órakor közmeghallgatást tart, amelyre ezúton tisztelettel meghívom.

Napirendi pont:

A helyi lakosság és a helyben érdekelt szervezetek képviselői által feltett, a helyi közérdekű, a lakosság nagyobb csoportját érintő kérdések és javaslatok megvitatása, megválaszolása.
Helyszín: Ferencvárosi Polgármesteri Hivatal (Budapest IX., Bakáts tér 14., II. emeleti ülésterem)

A Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 54.§. értelmében a közmeghallgatáson a helyi lakosság és a helyben érdekelt szervezetek képviselői a helyi közügyeket érintő kérdéseket és javaslatot tehetnek.

Kérem, hogy kérdéseiket, javaslataikat lehetőség szerint 2022. május 23-ig küldjék meg a kozmeghallgatas@ferencvaros.hu e-mail címre, vagy adják le a Bakáts tér 14. szám alatti Ügyfélszolgálati Irodán az erre a célra kihelyezett „Közmeghallgatás” feliratú postaládába.

A kérésekre, észrevételekre a közmeghallgatáson fogunk válaszolni. Amennyiben a téma annyira összetett, hogy a közmeghallgatáson nincs lehetőség érdemi reagálásra, akkor arra legkésőbb 15 napon belül, írásban küldjük el válaszunkat.

Minden érdeklődő véleményére, javaslatára, illetve megjelenésére számítunk!

Baranyi Krisztina
polgármester

Budapest, 2022. május 19.

Top