Takarítás a Viola és a Páva utcákban
Tisztelt Gépjármű Tulajdonosok, Kedves Lakók!
 
🟢 2021. augusztus 14-én, szombaton 6:00 és 18:00 óra között a Viola utca és a Páva utca Üllői úttól a Mester utca közötti szakaszán az Önkormányzat az FKF Zrt. együttműködésével járda takarítást végez.
 
🟢 A hatékony és gördülékeny munkavégzés érdekében kérjük, hogy ebben az idősávban ne parkoljanak itt, a területet hagyják szabadon. A takarítás során a szakemberek magasnyomású mosóval távolítják el a lerakódott koszt.
 
🟢 Akik nem tudnak máshol parkolni, azoknak az Üllői út 47. szám alatt található önkormányzati parkolóban péntek 17:00 óra és szombat 18:00 óra között helyet biztosítunk.
 
🟢 A helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, előzetesen regisztráljon a kornyezetvedelem@ferencvaros.hu e-mail címen.
 
🟢 A takarítás kezdete előtt telefonon felkeressük azokat a gépjármű tulajdonosokat, akik a megadott időpontra nem hagyták el a parkolósávot, ha megkeresés után sem állnak el, akkor – ahogy azt a jogszabály engedi- 15 percen belül elszállítjuk gépjárművüket.
 
🟢 Arra is kérjük az üzlet-tulajdonosokat, hogy ebben az időszakban áruikat ne tegyék ki a járdára, ezzel is segítve a terület megtisztítását.
 
🟢 A terület takarítása fokozatos lesz, a következő hetekben a környező utcák járdáit is letakarítjuk. Ezúton kérünk elnézést az esetleges kellemetlenségért, de cserébe tisztább utcákat kapnak vissza.
Top