2022. 06.07-én 9.00 órakor tartott rendes ülés

1./ Tájékoztató az adománygyűjtés folytatásáról

Szóbeli előterjesztés

Előterjesztő: Csóti Zsombor elnök

 

IB 17/2022. (VI.7.)

Határozat

Az Orosz Ukrán háború által okozott válság kezelésére létrehozott Ideiglenes Bizottság 

  1. felkéri a FESZGYI-t az adománygyűjtésnek a megszervezésére és lebonyolítására,
  2. felkéri a Hivatalt, hogy biztosítsa adott esetben a FESZGYI-nek a tárolási és a szállítási kapacitást, illetve, ha a FESZGYI-nek bármire szüksége van, akkor álljon rendelkezésre,
  3. felkéri a Hivatalt, hogy az adománygyűjtés kommunikációját az Önkormányzat honlapján, a helyi TV-ben és az egyéb közösségi médiás felületeken biztosítsa.

Amennyiben a FESZGYI jelzi, hogy szállításra érdemes mennyiség összegyűlt, akkor a Bizottság az adott kiszállításról dönteni fog.

          (3 igen, egyhangú)

(A szavazásban 3 fő bizottsági tag vett részt)

 

2./ Tájékoztató a gyerekek nyári táboroztatásáról

Szóbeli előterjesztés

Előterjesztő: Csóti Zsombor elnök

 

IB 18/2022. (VI.7.)

Határozat

Az Orosz Ukrán háború által okozott válság kezelésére létrehozott Ideiglenes Bizottság felkéri a szakirodákat, hogy gondoskodjanak együttműködve a július 22-29. között a Beregszász testvérvárosból érkező 100 fő Balatonlellén történő táboroztatásáról, az utazás megszervezéséről, ami a határról ide, és a határra visszaszállításról szól, adott esetben a megfelelő méretű busszal vagy buszokkal, valamint az irodák együttműködve, akár az adományszámlán összegyűlt pénzből is biztosítsák az érkezők szállását, étkezését, és programjait, és az összes felmerülő költséget.                                 (2 igen, egyhangú)

(A szavazásban  2 fő bizottsági tag vett részt)

Top