Kerületszerte megújultak a kutyafuttatók!

Felújításokat végeztünk a Balázs Béla, Tinódi, Haller park, Tűzliliom park, Csengettyű, Pöttyös és Vajda László kutyafuttatókban. A felsorolt futtatók mindegyikébe solar lámpákat helyeztünk ki, hogy a téli időszakban is megfelelő látási viszonyok között játszhassanak a kutyák.

A Balázs Béla utcai futtatóban a lámpákon kívül 2 db zsilipes, biztonsági zárral ellátott beléptetőkaput  is kialakítottunk, új esőbeállót és kutyajátékot telepítettünk.

A Tinódi futtatóba új lámpát és esőbeállót helyeztünk ki. Friss réteg gyöngykaviccsal szórtuk fel a talajt, betonszegélyt építettünk a kavics kihullásának megelőzésére, és megjavítottuk a kaput. A kerítést friss csiszolással és festéssel újítottuk fel, valamint egy extra hálóval is elláttuk az utca felőli oldalán a biztonság fokozása érdekében.

A Haller parkban és a Vajda László téren új esőbeállót és kutyajátékot telepítettünk. A Csengettyű és Pöttyös utcai futtatókban felújítottuk a játszóeszközöket és esőbeállókat, padokat helyzetünk ki. A Tűzliliom parki futtató kerítését molinóval láttuk el.

Top