A Hivatal által nem támogatott ötletek

 

A Hivatal által nem támogatott ötletek

Ötlet neveLeírásElutasítás okaMódosítási javaslat
Zöldebb FerencvárosLegyen több fa, cserje, méhlegelő, esőkert a kerületben.Az ötlet betervezett tételként szerepel a kerület idei éves költségvetésében.Kérem, módosítsa úgy ötletét, javaslatát, hogy egy konkrét helyszínt és célt nevez meg, hogy megvizsgálhassuk a lehetséges megvalósítását, hogy egy viszonylag pontos összeget tudjunk hozzárendelni.
Wc a Bakáts térre – ahogy a felújításkor is terveztékA házasságkötő terem mellett, a Ráday 49 közelében van egy kocsibejáró, onnan nyílik a pince, és annak van egy szép új wc-je. Már csak meg kéne nyitni a közönségnek. Ki kellene táblázni, és személyzetet rendelni hozzá. Aki ha még árulhat is ott valamit, akár ingyen is megéri neki ott ücsörögni , takarítgatni.Az ötlet betervezett tételként szerepel a kerület idei éves költségvetésében.
Közösségi Toalettet KözparkjainkbaAlapvető célkitűzés, hogy Ferencváros négyforgalmú közterein, játszóterein kulturált közösségi toalett helyiségek álljanak a lakosság rendelkezésére. javaslatom, hogy minden évben kerüljön elkülönítésre egy bizonyos összeg a közösségi költségvetés keretén belül ezen kötelező önkormányzati feladat megoldása érdekében.Az ötlet betervezett tételként szerepel a kerület idei éves költségvetésében.
Top