A Hivatal által nem támogatott ötletek

 

A Hivatal által nem támogatott ötletek

Ötlet neve Leírás Elutasítás oka Módosítási javaslat
Zöldebb Ferencváros Legyen több fa, cserje, méhlegelő, esőkert a kerületben. Az ötlet betervezett tételként szerepel a kerület idei éves költségvetésében. Kérem, módosítsa úgy ötletét, javaslatát, hogy egy konkrét helyszínt és célt nevez meg, hogy megvizsgálhassuk a lehetséges megvalósítását, hogy egy viszonylag pontos összeget tudjunk hozzárendelni.
Wc a Bakáts térre – ahogy a felújításkor is tervezték A házasságkötő terem mellett, a Ráday 49 közelében van egy kocsibejáró, onnan nyílik a pince, és annak van egy szép új wc-je. Már csak meg kéne nyitni a közönségnek. Ki kellene táblázni, és személyzetet rendelni hozzá. Aki ha még árulhat is ott valamit, akár ingyen is megéri neki ott ücsörögni , takarítgatni. Az ötlet betervezett tételként szerepel a kerület idei éves költségvetésében.
Közösségi Toalettet Közparkjainkba Alapvető célkitűzés, hogy Ferencváros négyforgalmú közterein, játszóterein kulturált közösségi toalett helyiségek álljanak a lakosság rendelkezésére. javaslatom, hogy minden évben kerüljön elkülönítésre egy bizonyos összeg a közösségi költségvetés keretén belül ezen kötelező önkormányzati feladat megoldása érdekében. Az ötlet betervezett tételként szerepel a kerület idei éves költségvetésében.
WC a Tinódi játszótérre A Tinódi utcai játszótér a kerület egyik nagyforgalmú játszótere, ahol jelenleg nem üzemel nyilvános illemhely és a közelében sincs olyan hely, ahova be lehetne menni ilyen célból. Az ötlet betervezett tételként szerepel a kerület idei éves költségvetésében, a beszerzési eljárás hamarosan elindul.
MOL BuBi állomás Vaskapu-Mester utca sarka, vagy a Haller-Lenhossék utca kereszteződése A közösségi biciklik elérhetősége eléggé korlátozott Ferencváros ezen részén, szerintem sokan szeretnének több állomást a környékre Mester-Körút és Mester-Haller sarkon lesz új BUBI pont, BKK-től függően nyár végén vagy ősszel.
Békésy György pályázat a
IX. kerületi gimnáziumok részére

Javasolom, hogy az Önkormányzat írjon ki pályázatot a IX.
kerületi gimnáziumok részére, a következő címmel:
Az Orvosi-Nobel-díjas Békésy György Személyének
egy fontos jellemvonása.
Nem gyűjtött elegendő támogatót
Szabadtéri könyvtár A szabadtéri könyvtár működése egyszerű: akinek van felesleges könyve, az beteheti a “közösbe”, akinek pedig megtetszik egy, az elolvashatja. A könyvespolcon a “könyvtár” használatának módja lenne feltüntetve. Nem gyűjtött elegendő támogatót.
Top