Felhívás a „Ferencváros Schmidt Egon-díja” kitüntetésre vonatkozó javaslattételre

Ön kit tart érdemesnek a díjra? Tegyen javaslatot!

A ferencvárosi kitüntetések alapításáról és adományozásuk rendjéről szóló 25/2012. (VII. 16.) önkormányzati rendelet 10/A § (6) bekezdése alapján a „Ferencváros Schmidt Egon-díja” a Környezetvédelmi Világnap (június 05.) alkalmával kerül átadásra.

A díj azon magánszemélyeknek, szervezetnek, közösségnek adományozható, aki/amely Ferencváros környezet- és természetvédelme érdekében munkásságával Ferencváros fejlődésért maradandót alkot.

Tájékoztatom, hogy a díj adományozására javaslatot tehet:

  1. a környezet- és természetvédelem területén tevékenységet folytató ferencvárosi civil szervezetek vezetői
  2. polgármester
  3. legalább 100 ferencvárosi polgár
  4. önkormányzati képviselői frakció

A javaslatokat az önkormányzat honlapjáról letölthető vagy a Hivatal Ügyfélszolgálatán átvehető nyomtatvány kitöltésével és a 100 polgár nevét, címét, személyi igazolvány számát és aláírását tartalmahttp://www.ferencvaros.hu/doks/hirdetmenyek/hirdetm_200309_SchmidtdijJavaslat_M1.pdfzó aláírás ívek csatolásával kell benyújtani 2020. április 6-án 16:00 óráig a Jogi és Pályázati Iroda (Budapest, Bakáts tér 14. II/41) részére.

Kérem, hogy az aláírásgyűjtést kezdeményező, a nyomtatványt – amennyiben erre lehetősége van – pontosan, minden adatot (különös tekintettel a kitüntetésre jelölt – elhunyt személy esetén hozzátartozója – elérhetőségére, illetve tevékenységének a bemutatására) kitöltve juttassa el részünkre.

Budapest, 2020. februrár 24.

Tisztelette:

Baranyi Krisztina
polgármester

 

Javaslat nyomtatvány

Hivatalos tájékoztatója

Top