Tisztelt Adózók!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a megnövekedett ügyféligényeknek eleget téve 2020. 04. 07. napjától keddi és csütörtöki napokon – a veszélyhelyzet alakulásának figyelemmel kísérése mellett visszavonásig – az Adóiroda hivatali helyiségében (1093 Budapest, Bakáts u. 8.) személyes ügyfélfogadás keretében is lehetőséget biztosít az Adóiroda arra, hogy az önkormányzati adóhatóság hatáskörébe tartozó adó ügyeiket elintézhessék.

 

A személyes ügyfélfogadás rendje:

Kedd 10-14 óra között,

Csütörtök 10-14 óra között.

 

Kérjük Adózóinkat, hogy a veszélyhelyzetre vonatkozó rendelkezéseknek megfelelően lehetőség szerint 10-12 óra között elsősorban a 65 év feletti, 12-14 óra között elsősorban a 65 év alatti ügyfeleink keressék fel az Adóiroda hivatali helyiségét.

 

Kérjük, hogy a veszélyhelyzet alatt a személyes ügyfélfogadás során az alábbiakra szíveskedjenek tekintettel lenni:

 

  1. Kérjük Adózóinkat, hogy fontolják meg a személyes ügyintézés szükségességét, különösen abban az esetben, ha a tervezett látogatást megelőző két hétben:
  • külföldön tartózkodtak,
  • olyan személlyel érintkeztek, aki járt külföldön, vagy igazoltan fertőzött személy,
  • ha az alábbi tünetekkel rendelkeznek: láz, száraz köhögés, nehéz légzés.

 

  1. Kérjük Adózóink türelmét és megértését a vonatkozásban, hogy egyesével, a felszabaduló ügyintézői helyek függvényében a bejáratnál álló biztonsági őr kollégánk hívására tudnak az Adóiroda hivatali helyiségébe belépni.

 

  1. Kérjük, hogy várakozás közben lehetőség szerint tartsanak egymástól legalább 1,5 méter távolságot.

 

  1. Mind ügyintézőink, mind a személyes ügyfélfogadást igénybe venni kívánó Adózók számára elérhetővé tettünk a bejáratnál kézfertőtlenítőket, amelyek használatára a biztonsági őr minden esetben fel is hívja a figyelmüket.

 

Kérjük Adózóinkat, hogy amennyiben arra lehetőségük van, vegyék igénybe az elektronikus kapcsolattartás nyújtotta lehetőségeket (elektronikus levél küldése az alábbi címen: adoiroda@ferencvaros.hu), illetve használják ügyfélkapujukat az ügyintézéshez (www.eonkormanyzat.gov.hu). Az ügyintézéshez szükséges – elektronikus úton is benyújtható – nyomtatványaink megtalálhatóak a www.ferencvaros.eado.hu oldalon is.

 

Budapest, 2020.04.06.