VIHAR? – ingyenes színházi előadás a Kiserdőben

AZ AMARGANT SZÍNHÁZI MŰHELY
ÉS FERENCVÁROS ÖNKORMÁNYZATA BEMUTATJA:

VIHAR?

William Shakespeare: Vihar című színművének ötlete nyomán, illetve József Attila, Egill Skallagrímsson, Weiner Sennyey Tibor és a társulat szövegeinek felhasználásával írta és rendezte: Ilyés Lénárd

16 éven felülieknek!

120 perces helyspecifikus színházi előadás a 9. kerület szélén, a Határ út metrómegállótól nem messze a Kiserdőben a focipálya melletti nagymezőn.

 

AZ ELŐADÁS IDŐPONTJA:

Augusztus 2. vasárnap 18:00
Esőnap:
Augusztus 16. vasárnap 18:00

Az előadás Facebook-eseménye ITT TALÁLHATÓ.

 

INGYENES REGISZTRÁCIÓ:

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Helyfoglalás itt: desimuvhaz@desi.hu

 

A TÖRTÉNET:

Prosperót, Milánó hercegét öccse elárulja és Nápoly királyának segítségével elüldözi trónjáról. Prospero a lányával, Mirandával együtt egy tutajjal kényszerül menekülni a nyílt tengeren. Az úton egy sziget bukkan fel. Titokzatos lények: egy boszorkány, egy vadember és egy erdei tündér lakják.
Vihar közeleg.
Robinzonád pillanatok a természet lágy ölén két felvonásban, 120 percben, avagy milyen a világ, ha útközben elvesztettük Prosperót?

Ropogósra sült hús
A te szagod neked
Sziszeg a kígyócska
A te hangod neked
/Caliban/

Az Amargant Színházi Műhely csapata egy évet munkálkodott ezen az előadáson, térspecifikus Shakespeare-szerű jeleneteivel a természet és az ember kapcsolatát vizsgálja. A kutatómunka lezártával idén a Kiserdőben mutatják be előadásukat a kalandor természetű nézők előtt.

 

Top