Pünkösd után vége az ingyenes parkolásnak

A FEV IX. Zrt. Parkolási Tájékoztatója
 

Tisztelt Ügyfeleink!

 

A május 20-ai Kormányinfón elhangzottak szerint Pünkösd után ismét fizetni kell a parkolásért a díjfizetéshez kötött parkolási övezetekben. Mivel a tavalyi évben érvényes lakossági várakozási hozzájárulások (parkolási engedélyek) már nem érvényesek, és még nem minden jogosult váltotta ki 2021. évi engedélyét, a Parkolási Igazgatóság ügyfélszolgálati irodája május 22-én szombaton 8 órától 16 óráig rendkívüli nyitva tartással fogadja az ügyfeleket engedélykiváltási ügyekben. A személyes ügyfélfogadás helyett azonban továbbra is javasoljuk az online felületet igénybe venni.

 

A 2021. évi engedély kiváltásához igénybe tudják venni az elektronikus ügyintézési lehetőségeket honlapunkon a https://ugyintezes.ferencvarosiparkolas.hu/ címen, illetve az engedely@fevix.hu e-mail címen. A gépjárműadó befizetésének igazolása az idei évben már nem szükséges a várakozási hozzájárulás kiadásához, amelynek költségtérítési díja az idei évre is 2.000,- Ft. FEV IX. Zrt. Parkolási Igazgatóság Ügyfélszolgálati Irodája a korábban megszokott nyitvatartási rendben fogadja az ügyfeleket a 1093 Budapest, Lónyay u. 13/a szám alatti irodában.

 

  • Hétfő, kedd, csütörtök: 9-17 óráig
  • Szerda: 9-18 óráig
  • Péntek: 9-16 óráig

 

(Utolsó várakozási hozzájárulás ügyintézése a zárás előtt 15 perccel történik!)
Kérjük, foglaljanak személyes ügyfélszolgálati időpontot a +36-1/9200-310 telefonszámon vagy a https://ugyintezes.ferencvarosiparkolas.hu/ oldalon.

 

Az Ügyfélszolgálati Iroda helyiségében kötelező az egészségügyi maszk viselése, valamint kizárólag annyi ügyfél tartózkodhat egyidejűleg a hivatali helyiségben, ahány ügyintézői ablak működik. Amennyiben egyidejűleg többen érkeznek és várakozni kényszerülnek, azt az iroda bejárata előtt tehetik, az előírt másfél – két méteres távolságot megtartva.

 

FEV IX. Parkolási Igazgatóság

 

Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!

 

 

Top