Örökítse meg a klímaváltozást Ferencvárosban! 

Pályázati felhívás

 

Ferencváros Önkormányzata a Magyar Környezeti Nevelési Egyesülettel együttműködésben  elkészíti a kerület klímastratégiáját, és ehhez kapcsolódóan fotópályázatot indít a kerületben 10 éven felüli ferencvárosi lakosoknak, illetve mindenkinek aki a kerületben dolgozik, vagy tanul.

A klímához nekünk éppúgy alkalmazkodnunk kell, mint a többi élőlénynek. Nézzünk rá együtt, milyen változások tapasztalhatóak már ma is, és hogy miként alkalmazkodnak a IX. kerület lakosai, vállalkozásai a megváltozott körülményekhez.

A legjobb pályaművek egy díjkiosztóval egybekötött előadás keretében kerülnek bemutatásra, valamint a zoldferencvaros.hu oldalon is elérhetőek lesznek. A három legjobb nyertes pályázati anyagot 100 ezer forint összértékű díjjal jutalmazzák a szervezők.

 

A pályázat témái:

 

  1. Klímaváltozás hatásainak megnyilvánulásai a IX. kerületben
  2. Klímaváltozáshoz történő alkalmazkodás nyomai a IX. kerületben

 

Pályázati anyag:

Fotó vagy fotósorozat, valamint hiánytalanul kitöltött pályázati űrlap. Pályázni a pályázati időszakot megelőzően készült képpel is lehet.

A pályázati feltételekről itt olvashatnak részletesen:

https://zoldferencvaros.hu/2021/02/17/palyazati-felhivas-fotozd-le-a-klimavaltozast-ferencvarosban/

 

Tippeket, öleteket a pályamunkák témáihoz az alábbi linken találnak:

https://zoldferencvaros.hu/2021/02/15/kattints-es-nyerj-fotopalyazat-a-klimavaltozas-hatasairol/

 

Beküldési határidő 2021. május 31., 12:00 óra

A fotópályázatot a Magyar Környezeti Nevelési Egyesület Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatával együttműködve, a KEHOP-1.2.1.-18-2018-00006 számú, „Otthon, város, Ferencváros – közös klímastratégia tervezés” című pályázat keretében valósítja a meg.

 

Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!

 

Top