Készüljünk együtt az ünnepekre – Karácsonyi Fenntartható Nagytakarítás Ferencvárosban

Bizonyára már mindenkihez eljutott a hír, hogy idén Ferencvárosban november 28. és december 3. között lesz az évi hagyományos lomtalanítás!
(Részletek)

Mivel a lomtalanításkor szigorúan tilos veszélyes hulladékot kihelyezni, viszont a nagy szortírozásban ilyenkor kerül elő a háztartásban felhalmozódott, ebbe a kategóriába sorolandó szemét is, ezért szerveztünk egy veszélyeshulladék-gyűjtési akciót is, november 26-ra, szombatra.
(Pontos helyszínek, időpont)

De mit kezdjünk azokkal a holmikkal, amik számunkra feleslegessé váltak, de nincs szívünk kirakni az utcára lomként, mert másnak még jók lehetnek?
Erre is van már jó, fenntartható megoldás!

A Ferencvárosban két helyen is működő Cseriti bolthálózat üzletei kisebb mennyiségben szívesen fogadják a még jó állapotú háztartási és lakásfelszerelési eszközöket, működő kisgépeket, dísztárgyakat, játékokat, sporteszközöket, műszaki cikkeket.

Amennyiben nagyobb mennyiségű tárgyat adnánk le, hogy ez ne legyen plusz nyűg, telefonos egyeztetés után házhoz is mennek és a megbeszélt időpontban elszállítják a kiszelektált tárgyakat.

Gondoljunk rájuk, ha ilyen dolgok kerülnek elő a nagytakarítás során! Ezen a linken minden további hasznos információ megtalálható: https://leadom.hu/
Az így tovább adományozott holmik eljutnak oda, ahol a legnagyobb szükség van rájuk, és a környezetünket is megóvjuk a hulladékképződéstől.

Top