Kedvezmények és programok ferencvárosiaknak a Jégvilágban

HÉTKÖZNAP FÉLÁRON használhatják a kerületiek a Budapest Parkban lévő új, közel 1300 négyzetméteres jégpályát. A Park területére viszont ingyenes a belépés: büfé, DJ-k, gyerek- és felnőttprogramok várják azokat is, akik nem szeretnének korcsolyázni.
 
A kedvezményes jegyár mellett az Önkormányzat és a Budapest Park együttműködésének köszönhetően iskolaidőben minden hétköznap délelőtt ferencvárosi iskolás és óvodás csoportoknak biztosítunk teljesen ingyenes belépést, buszt, kölcsönkorcsolyát és oktatást is.
 
Kedvezményes árú jegyeket csak a helyszínen lehet vásárolni arcképes hatósági igazolvány és lakcímkártya felmutatásával. Ideiglenes lakcím is elegendő.
 
Jegyárak ferencvárosi lakcímmel:

  • Hétfőtől csütörtökig iskolaidőben 749 Ft, pénteken iskolaidőben 999 Ft a 90 perces idősávra szóló belépő
  • A téli szünet ideje alatt hétfőtől péntekig 999 Ft

 

Gyerekjegy 10 éves korig:

  • Iskolaidőben hétfőtől csütörtökig: 749 Ft / 90 perc.
  • Péntektől vasárnapig, ünnepnapokon, iskolai téli szünetben: 999 Ft / 90 perc

 

Teljes árú jegyek:
  •  Iskolaidőben hétfőtől csütörtökig: 1499 Ft / 90 perc.
  •  Péntektől vasárnapig, ünnepnapokon, iskolai téli szünetben: 1999 Ft / 90 perc

 

Korcsolyabérlésre csak korlátozott számban van lehetőség. Ára: 999 Ft. Bérlés időtartama: 90 perc – a kiválasztott idősávban

 

Korcsolyázást segítő jégpingvin is bérelhető korlátozott darabszámban. Díja: 499 Ft/30 perc vagy a teljes idősávra 999 Ft.

 

A Budapest Park Jégvilág a 484/2020. (XI. 10.) kormányrendelet alapján 18 éves kor felett KIZÁRÓLAG VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL látogatható! A 18 éven aluli vendégek a Jégvilágot csak védettségét igazolni tudó, meghatalmazott nagykorú kíséretében vagy szintén védettségi igazolvánnyal látogathatják.

 

Választható idősávok itt

 

Top