Ingyenes jégpálya-megnyitó az Önkormányzat és a Budapest Park együttműködésével

December 2-án 16 órakor kezdődik az új IX. kerületi jégpálya megnyitója, amely ingyenes program, ha most regisztrál.

 

A Ferencvárosi Önkormányzat és a Budapest Park együttműködésében létrejött közel 1300 m2-es jégpályája december 3-án nyitja meg hivatalosan kapuit, de előtte INGYENES megnyitó bulit szervezünk, ahova aznapra elég csak regisztrálni, de sem a korizásért, sem a korcsolyabérlésért nem kell fizetni. (Az ingyenes bérlés viszont 3000 forint kaució mellett vehető igénybe.)

 

A program 16 órakor kezdődik,ám a korcsolyabérlés miatt érdemes korábban érkezni. 16 órától jégtáncosok lépnek fel, 16:30-tól a Fire Birds tűzzsonglőrök szórakoztatják a vendégeket, 16.45 –től pedig DJ szolgáltatja a korcsolya alá valót.

 

Egy 45 perces, illetve két 90 perces idősávon  lehet ezen a napon korcsolyázni. Ezek közül akár az összes időpontra lehet jelentkezni, de azt külön-külön kell megtenni.  Önmagán kívül még két főt regisztrálhat. A idősávok 16:45-től, 18:00-tól és 20:00-tól kezdődnek.


A regisztrációt a korcsolyapálya beléptetésnél ellenőrzik, a Park területére ettől függetlenül, szabadon be lehet menni.

 

A pályán a gyerekek és a felnőttek egyaránt bátran korcsolyázhatnak, mert a koripályánkon a kisgyermekeknek külön pályaszakasszal készülünk, de lesz hatalmas jégfolyosó is!

 

A megnyitóra regisztrálni szükséges a különböző idősávokban.

Egy e-mail címmel 3 fő regisztrálható, nagycsaládosok esetén, ha a gyerekek száma indokolja, ezt kétszer is meg lehet tenni.

 

KATTINTÁS UTÁN ITT REGISZTRÁLHAT:

16:45  18:00  20:00

 

A Budapest Park Jégvilág a 484/2020. (XI. 10.) kormányrendelet alapján 18 éves kor felett KIZÁRÓLAG VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL látogatható! 18 éven aluli vendégeink védettségi igazolvány nélkül, védettségét igazolni tudó meghatalmazott nagykorú kíséretében vagy védettségi igazolvánnyal látogathatják. Kérjük, hogy védettségi igazolványát (kártya vagy applikáció) és fényképes személyazonosító okmányát mindenképp hozza magával!

Top