Ferencváros kártya

Ferencváros kártya

Budapest Főváros IX, kerület Ferencváros Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala 2009. márciustól Ferencváros Kártyát bocsátott ki, mellyel a kerület számos üzletében kedvezményesen vásárolhat, illetve kedvezményesen vehet igénybe szolgáltatásokat.

2009. évben a 62 év feletti korúak számára alanyi jogon biztosítottuk a Kártyát.

2009. december 04. napjától a rendelet hatálya Ferencváros közigazgatási területén lakóhellyel rendelkező, minden magánszemélyre (lakosra) kiterjed. A Ferencváros kártya igénylése és annak érvényesítés is térítésmentes.
A kártyával együtt csatoltan kiadjuk azt a katalógust is, mely a kedvezményt nyújtó kártyaelfogadó helyeket tartalmazza Ferencvárosban, Budapest más kerületeiben és országszerte.
Ferencváros Kártya kizárólag a kártyatulajdonos részére biztosítja a kedvezmény igénybevételét.
A kedvezményt nyújtó üzlethálózat folyamatosan bővül, melyről az Önkormányzat hirdetmény útján tájékoztatja a kártyatulajdonosokat.
A Ferencváros Kártya érvényessége a kibocsátástól számított 1 év. Ezt követően a Ferencvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodán benyújtott kérelemre a kártyát érvényesíttetni kell az érvényesség évét tartalmazó matricával. Csak érvényes kártya jogosít a vele járó kedvezmények igénybevételére.

A Ferencváros Kártya igénylése

A Ferencváros közigazgatási területén lakóhellyel rendelkező, magánszemélyek igényelhetik a Ferencváros Kártyát, illetve az érvényesítő matricát az erre a célra rendszeresített nyomtatványon, a Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala Ügyfélszolgálatán, 1092 Budapest, Bakáts tér 14. A kérelem benyújtásához a személyazonosság és a lakcím igazolására alkalmas, érvényes okmányra van szükség.
Az érvényesítő matricát a kártya érvényességének lejárata előtt legalább 30 nappal lehet kérelmezni.Impresszum  Adatvédelem