Pályázat egynyári virágok ültetésére

Pályázat egynyári virágok ültetésére

2019. március 7. | pályázat, egynyári virág, ültetés, Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság, József Attila Városrészi Önkormányzat, József Attila- lakótelep, MÁV-Aszódi telep

 

A Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság, és a József Attila Városrészi Önkormányzat pályázatot hirdet egynyári virágok ültetésére.

A pályázaton részt vehetnek a Budapest IX.- kerület József Attila- lakótelep és MÁV-Aszódi telep területén lévő társasházi, szövetkezeti lakóépületek és közintézmények a pályázaton egynyári virágpalánta igényelhető

Pályázati feltételek:
A jelentkező vállalja, hogy a növényeket a megadott időben és helyen külön értesítés nélkül személyesen vagy meghatalmazottja útján átveszi, azok elszállításáról, a szállításhoz szükséges eszközről (doboz, láda) gondoskodik.
A jelentkező vállalja, hogy az átvett növényeket az átvételt követően a jelentkezési lapon megjelölt helyszínen elülteti, és azokat folyamatosan gondozza.

Jelentkezés módja:
Amennyiben részt szeretne venni a pályázaton, kérjük, töltse ki a Jelentkezési lapot, amely letölthető a www.ferencvaros.hu weboldalról, valamint beszerezhető a benyújtás helyszínein.
Társasházak esetében elsősorban a lakóközösség nevében eljáró közös képviselő (cégszerű aláírással), jelentkezését várjuk. A növények átvételére a jelentkező meghatalmazást állíthat ki.

A jelentkezési lap benyújtható:

  • személyesen: ügyfélfogadási időben a József Attila Városrészi Önkormányzat Ügyfélszolgálati Kirendeltségén (1098 Bp. Toronyház u. 3/a)
  • elektronikusan (e-mail): vonhauser@ferencvaros.hu
  • személyesen: ügyfélfogadási időben az Ecseri út 19. szám alatti Ügyfélszolgálati Kirendeltségen
  • elektronikusan: (e-mail): bolla@ferencvaros.hu

Jelentkezési lapok benyújtásának határideje: 2019. március 28. csütörtök 12.0 óra

Határidőn túl történő benyújtás esetén a Jelentkezési lap befogadására már nincs lehetőség.
Lakcímenként, lépcsőházanként, intézményenként csak egy Jelentkezési lap nyújtható be. (Több Jelentkezési lap benyújtása esetén az időben előbb beérkezettet vesszük figyelembe.)
A növények átvételének időpontja és helyszíne:

József Attila – lakótelep területén igénylők részére
2019. május 10. péntek 9-12.30 óra között a Művelődési Központban, Toronyház u. 3.b,

MÁV-Aszódi telepek területén igénylők részére:
2019. május 10. péntek 9-14 óra között Aszódi u. – Osztag u. sarok, udvar

A növények átvételekor kérjük a személyi igazolványukat és lakcímkártyájukat, szükség esetén meghatalmazásukat is hozzák magukkal!

További felvilágosítás: Városüzemeltetési és Felújítási Iroda
Bertalan-Kovács Judit Tel: 215-1077/519, kovacs.judit@ferencvaros.hu

Várjuk jelentkezését, tegyük együtt barátságosabbá, szebbé lakókörnyezetünket!Impresszum  Adatvédelem