Hírek
2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

Roma nem Roma Nők Akadémiája
Tanúságtétel a Házasságkötő teremben

„Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb boldogság a világon”.
(Goethe)

Részletek »

Koszorúzás az 1956-os Forradalom és Szabadságharc évfordulóján
Meghívó

Ferencváros Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója tiszteletére rendezendő megemlékezésre október 19-én. Délelőtt 9 órai kezdettel koszorúzási menet indul az Angyal István térről érintve Ferencváros forradalmi emlékhelyeit. A Salkaházi Sára parkban 10 órától beszédet mond dr. Bácskai János polgármester.

Részletek »

HANDMADE II.
Meghívó

A Jaschik Álmos Művészeti Szakgimnázium kiállításának megnyitója október 18-án 16 órakor a Mester Galéria és Közösségi Térben (Mester u. 5.). Köszöntőt mond: Kállay Gáborné alpolgármester.

Részletek »

Kitűnő és példás együttműködés
A Lámpás Klub rendezvénye az FMK-ban

Egyre aktívabb szerepet vállal Ferencváros életében az idén januárban alakult Lámpás Klub, melynek segítségével figyelem irányul a kerületben élő látássérültekre. A Fehérbot Nemzetközi Napján az érintetteket Érdi Tamás zongoraművész koncertjére hívták az FMK-ba.

Részletek »

„Nyitott Egészségnap” október 13-án Ferencváros több pontján
Meghívó

A Ferencváros Önkormányzata által megszervezésre kerülő Nyitott Egészségnapon felbuzdulva az Ferencvárosi Sóklinika is ingyenes nyílt napot szervez október 13-án Ferencvárosban. Ingyenes próbalehetőség, előadások és kézműves foglalkozások várják az érdeklődőket.

Részletek »

Mit tehetünk az őszi-téli betegség ellen?
Nyílt nap az Indiso-ban

A Ferencváros Önkormányzata által megszervezésre kerülő Nyitott Egészségnapon felbuzdulva az Ferencvárosi Sóklinika is ingyenes nyílt napot szervez október 13-án Ferencvárosban. Ingyenes próbalehetőség, előadások és kézműves foglalkozások várják az érdeklődőket.

Részletek »

80 éves Rákosi Gyula
66 év a Fradi szolgálatában

Október 9-én ünnepli 80. születésnapját a Ferencváros legendás csatára, Rákosi Gyula. A korábbi VVK-győztes játékos minimális megszakításokkal 66 esztendeje szolgálja a Ferencvárost.

Részletek »

ÉletMiNŐség
Fesztivál az egészséges táplálkozás jegyében

A Ferencvárosi Művelődési Központban október 6-án rendezte meg az Egészséges Táplálkozásért Egyesület az ÉletMiNŐség Fesztivált, melyet Ferencváros Önkormányzata is támogatott. Sokféle programmal, egymást sűrűn váltó előadásokkal és tréningekkel várta a III. ÉletMiNŐség Fesztivál az érdeklődőket a Ferencvárosi Művelődési Központban október 7-én.

Részletek »

Így lettem én... – Kopeczky Lajos
Meghívó

A sportújságíró, riporter történetei pályafutásáról szóban, képekben, filmen október 8-án 16 órától a Claro Bisztróban (Ráday u. 35.).

Részletek »

Az Aradi Vértanúkra emlékeztek
„A saját kezünkbe vettük sorsunk irányítását, még azon az áron is, hogy elbukhatunk”

Ferencváros Önkormányzata október 5-én ünnepélyes megemlékezéssel tisztelgett az 1848-49-es magyar szabadságharc leverését követő megtorlás áldozatai előtt. A Czuczor utcai emléktábla alatt a polgármester arról beszélt, az Aradi Vértanúk hősiessége ma is erőt ad ahhoz, hogy saját kezünkbe vegyük sorsunk irányítását.

Részletek »

IV. ÉletMiNŐség Fesztivál
Meghívó

Egészséges életmódot elősegítő programok, élelmiszer bemutatók és kóstolók, tanácsadások, konzultációk október 6-án az FMK-ban. A belépés ingyenes!

Részletek »

Parlamenti látogatás
Tartalmas időtöltés és közösségépítés

Zombory Miklós alpolgármester, önkormányzati képviselő jóvoltából közel 70 ferencvárosi lakosnak nyílt alkalma ingyenesen ellátogatni a Parlamentbe.

Részletek »

Tengernyi szakmából válogathattak az iskolások
Ferencvárosi Pályaválasztási Börze

A hatodik alkalommal megrendezett Ferencvárosi Pályaválasztási Börzén 670 nyolcadikos diák ismerkedhetett meg 46, mesterséget is kínáló oktatási intézménnyel.

Részletek »

Gyász
Elhunyt Szántai László

Néhány nappal 75. születésnapja előtt tragikus hirtelenséggel elhunyt Szántai László, a Ferencváros egykori labdarúgója.

Részletek »

Idősek és Zene világnapja Ferencvárosban
Ünnepi hangverseny a Haller téri templomban

Szeptember 30-án este a Haller téri Páli Szent Vince templom adott otthont az Idősek és Zene világnapja alkalmából rendezett hangversenynek, melyen Claudio Monteverdi: Vespro della Beata Vergine (Esti imádság a Boldogságos Szűz tiszteletére) című műve csendült fel.

Részletek »1 | 2 | 3 | 4 | 5 . . . 13Következő oldal »


Impresszum  Adatvédelem