Hírek
2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

Advent Ferencvárosban
Meghívó

Ferencváros Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves Családját a harmadik adventi gyertyagyújtásra december 16-án.

Részletek »

„deák” Közalapítvány díjátadó
Elismerték a jól teljesítő roma tanulókat

A Bakáts téri Házasságkötő teremben december 12-én adta át a „deák” Közalapítvány a tárgyjutalmakat a jól teljesítő, magukat roma származásúnak valló, hátrányos helyzetű diákoknak.

Részletek »

Alma-Állomás
Vásároljon almát a termelőtől!

Jó minőségű jonatán és starking alma szabolcsi őstermelőtől, 200ft/kg-os áron kapható december 19-én 8-18 óráig az FMK-ban (Haller u. 27.)

Részletek »

Adventi programok a József Attila-lakótelepen
Meghívó

Ingyenes karácsonyváró programok december 24-ig a József Attila-lakótelep több pontján.

Részletek »

Advent második vasárnapja
Meggyújtották a remény gyertyáját

A reményt szimbolizáló második adventi gyertyát gyújtották meg Ferencváros három pontján december 9-én. Erdélyi testvérvárosunk, Sepsiszentgyörgy ajándékaként a Ferenc tér egy betlehemmel is gazdagodott.

Részletek »

FERUPE Mikulás
Sepsiszentgyörgyi gyerekek Ferencvárosban

A Ferencvárosi Úrhölgyek Polgári Egyesülete az Ádám Jenő Zeneiskola dísztermében tartotta immár hagyományos Mikulás-napi ünnepségét december 7-én, melyre Ferencváros erdélyi testvérvárosából, Sepsiszentgyörgyről is érkezett egy diákcsoport.

Részletek »

A H52 projektje nyerte az Új Nemzedék Díjat!
„Reflektorfényben az önkéntesség”

A közönségszavazást követően a Ferencváros Önkormányzata által működtetett H52 Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér „Nyár52” projektje nyerte el az egymillió forintos jutalommal járó Új Nemzedék Díjat. A Youth Hungary 2018 konferencián Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár adta át a rangos díjat.

Részletek »

A felújított jégcsarnokban jótékonykodtak a diákok
Mikulás-korcsolyázás a polgármesterrel

Hatodik alkalommal hívták adománygyűjtő Mikulás-korcsolyázásra a kerületi iskolákat képviselő diákpolitikusok választóikat, akik rászoruló gyerekeknek szánt ajándék fejében léphettek pályára a 20 év után megújult Lobogó Jégcsarnokban.

Részletek »

Rekordjutalmat kaptak a rendőrök
Ferencváros büszkélkedhet Budapesten belül a harmadik leghatékonyabb bűnfelderítéssel

A Ferencváros Önkormányzatától kapott hatmillió forint támogatásnak köszönhetően idén a IX. kerületi rendőrkapitányság rekordösszegű jutalmat oszthatott ki: az állomány közel kétharmada, 105 fő részesült anyagi és erkölcsi elismerésben. A kerületi rendőrök nyáron megmentették az Anna and the Barbies frontemberének életét, az együttes pedig hálából fellépett a rendezvényen.

Részletek »

Béka etető, bogyó fa, egyensúlyozó hajó…
Készségfejlesztő játékokat kapott a Liliom és az Erkel utcai óvoda

A Balázs Béla utcában működő Yogoplay játékbolt felajánlásával mintegy kétszázezer forint értékben kerültek átadásra fejlesztő játékok a Ferencvárosi Kicsi Bocs, illetve a Ferencvárosi Liliom Óvoda részére.

Részletek »

130 éve született Vasyl Barvinsky kamarakoncert
Meghívó

Vasyl Barvinsky kamarakoncert az Ádám Jenő Zeneiskola koncerttermében december 9-én 15 órakor. A belépés ingyenes!

Részletek »

Mesélj nekem, nagyi!
Meghívó

Ferencváros Önkormányzata „a teljesség felé” idősügyi programsorozat keretében mesével, dallal és kézműves foglalkozással egybekötött ünnepváró programra várja a gyermekeket és nagyszülőket december 9-én 16 órakor a Café Dalion Bistroba (Ráday u. 11.)

Részletek »

Advent Ferencvárosban
Meghívó

Ferencváros Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves Családját a második adventi gyertyagyújtásra december 9-én.

Részletek »

Szendrey Júlia megidézése
Meghívó

Pódiumbeszélgetés a 190 éve született legendás magyar múzsáról a Ferencvárosi Pinceszínházban december 7-én, 18 órától. A belépés ingyenes!

Részletek »

Cimbora Játszóház és Adventi Kincskereső
Meghívó

Cimbora Játszóház verssel, dallal és Ferencvárosi Gyerek Bolhapiac december 8-án 10 órától az FMK-ban. A program ingyenes!

Részletek »1 | 2 | 3 | 4 | 5 . . . 17Következő oldal »


Impresszum  Adatvédelem