Hírek
2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

Ferencváros lendületben
Interjú dr. Bácskai János polgármesterrel

A Parlament döntése értelmében 2014-től már nem négy, hanem öt évre szól a megválasztott polgármester, valamint a képviselő-testület mandátuma. A félidőben dr. Bácskai János adott interjút a Ferencváros újságnak.

Részletek »

Hazai György emléktáblájának felavatása
Meghívó

Hazai György akadémikus születésének 85. évfordulója alkalmából Ferencváros Önkormányzata emléktáblát avat május 25-én 17:30 órakor, a Közraktár u. 12/A. szám alatt.

Részletek »

Gyermeknap Ferencvárosban
Meghívó

Május 27-én Ferencvárosi Gyermeknap rengeteg játékkal, mesével és koncertekkel az FMK udvarán, 28-án Katasztrófavédelmi Gyermeknap tűzoltó-próbariasztásokkal a IX. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságon. Minden program ingyenesen látogatható!

Részletek »

XIV. Református Zenei Fesztivál
Meghívó

XIV. Református Zenei Fesztivál Ferencvárosban, május 26-28. között a „Reformáció 500” jegyében. A fesztivál keretén belül szervezett véradással életet menthet!

Részletek »

Emléktáblát kapott Helyey László
A közkedvelt színművész 34 évig élt Ferencvárosban

Egykori lakóhelyén, az Ifjúmunkás u. 24. számú ház falán helyezte el Ferencváros Önkormányzata Helyey László Jászai Mari-díjas színművész emléktábláját. A színészt legendás szerepe, Mátyás király figurája tette közismertté, de szinkronhangja és színpadi munkássága is mély nyomot hagyott maga után.

Részletek »

Gyász
Elhunyt Dr. Melly Flávia

Életének 76. évében elhunyt Dr. Melly Flávia fogorvos, Ferencváros egykori önkormányzati képviselője.

Részletek »

Második alkalommal ült össze a Ferencvárosért Klub
Együtt Ferencvárosért

Megtartották a Ferencvárosért Klub második összejövetelét május 18-án. Az idén februárban életre hívott kezdeményezés célja, hogy a kerületben található felsőoktatási és kulturális intézmények, vállalatok, vállalkozások minél szorosabb kapcsolatot alakítsanak ki egymással és az önkormányzattal. A házigazda ezúttal a Zwack Unicum Nyrt volt.

Részletek »

„Ferencváros Sportjáért” díj átadása
Sportpróbáló a Haller parkban

Május 18-án a Haller parkban rendezett Sportpróbáló esemény keretében vette át Pindák László a „Ferencváros Sportjáért” díjat. A gyorskorcsolya sportágban a Ferencvárosi Szabadidő SE sportolóinak elért eredményeit is ajándékokkal jutalmazta Ferencváros Önkormányzata.

Részletek »

50 éves a Csudafa Óvoda
Jubileumi ünnepség

Már a bejárat felett büszkén hirdeti a felirat az Óbester utca 9. szám alá érkező számára: 2017-ben 50 éves a Csudafa Óvoda. Színes léggömbök, rajzok, dekorációk szolgáltak méltó háttérként az ünnephez, amelynek megkoronázása a május 18-i nagyszabású ünnepség volt.

Részletek »

„Fogadjunk örökbe egy parkot”
Iskolások tisztították meg a Haller parkot

220 kerületi diák szabadította meg az eldobált hulladékoktól Középső-Ferencváros legnagyobb zöld területét május 17-én. A „Fogadjunk örökbe egy parkot” elnevezésű program a Ferencvárosi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat (FEGYIÖK) egyik önkéntes vállalása, amelyben arra tesz ígéretet, hogy gondját viseli egy kiválasztott közterületnek.

Részletek »

„Pesterzsébet bemutatkozik”
Kiállítás-megnyitó

Pesterzsébet történelmét, kultúráját és épített örökségét mutatja be a Ferencvárosi Helytörténeti Gyűjtemény új tárlata. A kiállítást május 17-én a két kerület alpolgármesterei: Juhász Lajosné és Zombory Miklós nyitották meg.

Részletek »

"Ferencváros Sportjáért" díj átadása
Meghívó

Ferencváros Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt Sportpróbáló rendezvényére, melynek keretében adják át a „Ferencváros Sportjáért” díjat május 18-án 10.30 órakor a Haller parkban.

Részletek »

Helyey László emléktáblájának felavatása
Meghívó

Ferencváros Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt a Helyey László Jászai Mari-díjas színművész tiszteletére elkészült emléktábla ünnepélyes felavatására május 19-én 17 órakor az Ifjúmunkás u. 24. szám alá.

Részletek »

Sportpróbáló a Haller Parkban
Meghívó

Sportágak bemutatkozása A-Z-ig május 18-án 10-15 óráig. A rendezvény ingyenes!

Részletek »

„Madarak Városa Ferencváros”
Projektzáró óvodásoknak és iskolásoknak

Május elején tartották a „Madarak Városa Ferencváros” projekt záróeseményeit. 10-én a Dési Huber Művelődési Ház adott otthont az óvodások, míg 15-én a Leövey Klára Gimnázium az iskolások számára szervezett ünnepségnek.

Részletek »1 | 2 | 3 | 4 | 5 . . . 9Következő oldal »


Impresszum  Adatvédelem