Hírek
2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

Elhunyt Bognár Erzsébet kézilabdázó
Gyászol a Fradi

Július 25-én, életének hetvenhatodik évében elhunyt Szőkéné Bognár Erzsébet, a Ferencváros egykori világbajnok (1965-ben), négyszeres magyar bajnok (1966, 1968, 1969 és 1971) és kétszeres Magyar Kupa-győztes (1967, 1970) kézilabdázója.

Részletek »

Másodfokú hőségriasztás lép életbe
A Katasztrófavédelem tájékoztatója

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján az elkövetkező napokban tartós hőség várható, ezért az EMMI Klímaváltozás és Környezeti Egészséghatás Elemző Osztály szakmai ajánlásait figyelembe véve Dr. Szentes Tamás országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár 2017. július 20. (csütörtök) 00:00 órától július 23. (vasárnap) 24:00 óráig másodfokú hőségriasztást ad ki.

Részletek »

Sikerrel szerepelt Ferencváros kiválósága a Szervátültetettek Világbajnokságán
A májtranszplantált Jakab Ivett két sportágban is érmekkel tért haza

Hazatért a Magyar Szervátültetett Válogatott a Malága-ban rendezett tornáról, melyen több mint ötven ország képviseltette magát. A Magyar Szervátültetettek Szövetsége 52 sportolóval vett részt a tornán, akik 10 sportágban 18 arany-, 23 ezüst- és 35 bronzérmet szereztek.

Részletek »

Francia diákok Ferencvárosban
Alpolgármesteri köszöntés a Bakáts téren

Ferencváros Önkormányzata július 10-én a Házasságkötő teremben köszöntötte a Bakáts Téri Ének-Zenei Általános Iskola vendégeit, a franciaországi Chatillon-sur-Chalaronne-i Gyermekház csoportját.

Részletek »

Szépkorú köszöntése
Lobogós Jánosné 90 éves

Bakáts téri otthonában köszöntötte július 10-én Zombory Miklós alpolgármester és Ladányi Erika idősügyi koordinátor a 90 esztendős Lobogós Jánosnét, aki lányával és vejével ünnepelt.

Részletek »

Nagy érdeklődéssel zajlanak az FMK nyári programjai
Szünidei szórakozás Ferencvárosban minden korosztálynak

Kicsik és nagyon egyaránt megtalálhatják a nekik való programokat az FMK ingyenes nyári programjai között. Augusztus 10-ig szerda és csütörtök délelőtt gyerekprogramok, csütörtök este koncertek várják a szórakozni vágyókat.

Részletek »

Idősügyi programértékelő
Öt éves áttekintés „A teljesség felé” szellemében

A Ferencvárosi Idősügyi Tanács „A teljesség felé” Idősügyi program öt éves időszakát összegző, értékelő ülését tartotta július 4-én. Az öt éves programot T. Zuggó Tünde, az idősügyi koncepció szerzője, szakmai irányítója és Szűcs Ágnes, idősügyi referens értékelte.

Részletek »

Szépkorú köszöntése
Perényi Jánosné 90 éves

A Fővárosi Önkormányzat Vázsonyi Vilmos Idősek Otthonában köszöntötte július 3-án Dr. Kulpinszky Eleonóra önkormányzati képviselő és Ladányi Erika idősügyi koordinátor a 90 esztendős Perényi Jánosnét, aki nevelt lányával és lakótársaival ünnepelt.

Részletek »

XIV. Roma Kulturális Fesztivál
Egy délután az esélyegyenlőség jegyében

Július 1-én rendezték meg a Ferencvárosi Művelődési Központ kertjében a XIV. Ferencvárosi Roma Kulturális Fesztivált. A rendezvényen beszédet mondott Mészáros László önkormányzati képviselő és Tar József, a Roma Önkormányzat elnöke.

Részletek »

Ünnepi mise a Gát utcában
Dr. Székely János püspök elköszönt Ferencvárostól

A Gát utcai templomban tartottak szentmisét június 30-án, melynek keretében felavatták a felújított templomot és elbúcsúztak a templom igazgatójától. A szentmisén családjával együtt részt vett Zombory Miklós alpolgármester is.

Részletek »

Ünnepi megemlékezés és koszorúzás Semmelweis Ignác szobránál
199 éve született az anyák megmentője

A SOTE hagyományos Semmelweis-napi ünnepségsorozatának keretében idén is megkoszorúzták Semmelweis Ignác szobrát az Üllői út 26. szám alatti Belső Klinikai Tömb udvarán. A megemlékezésen koszorút helyezett el Zombory Miklós, Ferencváros alpolgármestere is.

Részletek »

Köztisztviselők elismerése
Átadták Ferencváros Magyary Zoltán-díjait és Schmidt Egon-díját

„A magyar köztisztviselő épp oly kitűnő emberanyag, mint a magyar katona. Jó vezetés mellett a legnagyobb teljesítményre képes.”
(Magyary Zoltán)

Részletek »

Dr. Székely János püspök búcsúmiséje
Meghívó

A Kaníziuszi Szent Péter templomban (Gát utca 2-4.) június 30-án 19 órától tartandó szentmise keretében a közösség felavatja a „szép ruhába öltözött” templomot és elbúcsúzik templomuk igazgatójától, Dr. Székely János püspök úrtól, akit a Szentatya a Szombathelyi egyházmegye megyéspüspökévé nevezett ki.

Részletek »

Ferencvárosi Roma Kulturális Fesztivál
Meghívó

XIV. Ferencvárosi Roma Kulturális Fesztivál július 1-én 13:00-20:00 óráig a Ferencvárosi Művelődési Központ kertjében. A programok ingyenesen látogathatóak!

Részletek »

„Pro Sanitate” Ferencváros díj átadása
Semmelweis nap a kerületben

Dr. Király Edit háziorvos kapta idén a legmagasabb egészségügyi kitüntetést Ferencvárostól. Az Ifjúmunkás utcai Mozgásszervi Rehabilitációs Centrumban megünnepelt Semmelweis napon a „Pro Sanitate” Ferencváros díj mellett a szakdolgozói kamara okleveleket is átadott a kerület egészségügyi dolgozói számára.

Részletek »1 | 2 | 3 | 4 | 5 . . . 13Következő oldal »Impresszum  Adatvédelem