Hírek
2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

A Fővárosi Törvényszék megállította a hazugsággyárat
Sajtóközlemény

A Ferencvárosi Önkormányzatot folyamatosan lejáratni próbáló 444.hu-t sajtóhelyreigazításra kötelezte a Fővárosi Törvényszék.

Részletek »

Őszváró Családi Nap a Ferenc téren
Meghívó

Változatos programokkal és lecsófőző versennyel várja Ferencváros Önkormányzata a családokat szeptember 23-án 10 órától a Ferenc téren.

Részletek »

Ars Sacra Fesztivál
Meghívó

Ars Sacra Fesztivál Ferencvárosban a Bartók Béla Unitárius Egyházközség templomában (Hőgyes Endre u. 3.) szeptember 16-24. között.

Részletek »

Színházak Éjszakája - Pinceszínház
Meghívó

Az 50 éves Pinceszínház is csatlakozik a Színházak Éjszakája programsorozatához szeptember 16-án.

Részletek »

Szüreti mulatság az Aszódi lakótelepen
Meghívó

Étel-ital, zene és szórakozás várja a családokat 2017. szeptember 16-án 15 órától az Aszódi lakótelepen (Füleki utca-Aszódi utca sarok).

Részletek »

Autómentes nap a József Attila-lakótelepen
Meghívó

2017 szeptember 16-án, szombaton 9-13 óráig a Napfény utca a gyalogosoké! Minden program ingyenes!

Részletek »

Közös Képviselők Klubja
Meghívó

Tisztelt Közös Képviselő Asszony/Úr! Ezúton meghívom Önt és a Számvizsgáló Bizottság elnökét a Közös Képviselők Klubjának soron következő ülésére, mely 2017. szeptember 25-én (hétfő) 18.00 órakor a Vendel Irodaházban (1096 Budapest, Vendel u. 11.) kerül megrendezésre.

Részletek »

Mulatozott a lakótelep
Megválasztották a lakótelep legfinomabb sütijét is

Izgalmas sport- és gyerekprogramokkal, süteményversennyel, valamint kiváló koncertekkel szórakoztatta az önkormányzat a József Attila-lakótelepen élőket szeptember második hétvégéjén a Nagyjátszótér melletti parkban a már hagyománynak számító Lakótelepi Mulatságon.

Részletek »

Az egészségügy jövőjének letéteményesei
Az Európai Orvostanhallgató Konferencia záróünnepsége

Szeptember 2-7. között tartották az Európai Orvostanhallgatók Egyesületének (EMSA) legnagyobb éves találkozóját a Semmelweis Egyetem ferencvárosi és józsefvárosi helyszínein. A szeptember 6-i záróünnepséget Zombory Miklós, Ferencváros alpolgármestere nyitotta meg.

Részletek »

Ferencvárosi Lakótelepi Mulatság
Meghívó

Színes programkavalkáddal várja a családokat a Ferencvárosi Lakótelepi Mulatság 2017. szeptember 8-án és 9-én, a József Attila-lakótelepen.
Szombaton 10-12 óráig lehet nevezni a lakótelep legjobb sütije versenyre az Önkormányzat sátrában. Minden program ingyenes!

Részletek »

Bakáts Feszt másodszor
Nagysikerű kulturális programsorozat Ferencvárosban

Immár második alkalommal rendezte meg Ferencváros Önkormányzata a kerület legnagyobb kulturális fesztiválját. Augusztus 24-27. között színházi előadások, jazzkoncertek, gyerekprogramok, kiállítások és lecsófőző verseny is színesítette a Bakáts Fesztet.

Részletek »

"Várhatóan 2017. szeptemberéig történik meg a vegyipari berendezések tisztítása, leszerelése, az egyes épületek bontása és a keletkezett hulladékok elszállítása, valamint az átadás-átvételi eljárás"
Dr. Tarnai Richárd kormánymegbízott tájékoztató levele dr. Bácskai János polgármesternek

Részletek »

Ferencvárosnak nincs titkolnivalója a Határ úti hulladéklerakás ügyében
Sajtóközlemény

Ferencváros Önkormányzatának vezetése elítéli a Határ úti hulladéklerakás ügyében a sajtóban megjelent, súlyos csúsztatásokon alapuló állításokat. Álláspontunk szerint a kerület érintő közügyeket megoldani kell, nem pedig politikai haszonszerzésre felhasználni.

Részletek »

Cseh Tamás Emlékkoncert
"Itt van a város, vagyunk lakói, maradunk itt, neve is van: Budapest"

Nagysikerű koncertet adott Cseh Tamás emlékére a Kálvin-udvarban a Vodku fiai zenekar augusztus 7-én.

Részletek »

Meghosszabbították a harmadfokú hőségriasztást
A Katasztrófavédelem tájékoztatója

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján az országos tisztiorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár, dr. Szentes Tamás a korábban, augusztus elsején éjféltől kiadott harmadfokú hőségriasztást meghosszabbította, így az augusztus 6. (vasárnap) 24:00 óráig érvényben marad.

Részletek »1 | 2 | 3 | 4 | 5 . . . 14Következő oldal »Impresszum  Adatvédelem