Hirdetmények
2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

Átadták a Vágóhíd u. 35-37. előtti akadálymentesített gyalogátkelőhelyet
A Városüzemeltetési és Felújítási Iroda tájékoztatója


A Vágóhíd utca 35-37. gyalogos átkelőhely kiépítése közvilágítás fejlesztéssel, útburkolat átalakítással, ívkorrekciókkal, akadálymentesítéssel és a végleges felfestésekkel együtt elkészült.


Befejeződtek a Rákóczi híd Külső Mester utcai lehajtóján végzett burkolatjavítási munkák
A Városüzemeltetési és Felújítási Iroda tájékoztatója


Befejeződtek a Rákóczi híd Külső Mester utcai (ÖMV kút, Lurdy ház, Praktiker megközelítés) lehajtóján végzett burkolatjavítási munkák.


Ferencvárosi épületek használati melegvíz ellátását is érintik az augusztus 29-30-i hibaelhárítási munkálatok
A FŐTÁV Zrt. tájékoztatója


A FŐTÁV Zrt. távvezetéki hibaelhárítási munkálatokat folytat 2017.08.29. 3:30-tól 2017.08.30. 1:00-ig.


Tájékoztató a Ferencvárosi iskolakezdési támogatással kapcsolatban
A Humánszolgáltatási Iroda tájékoztatója


Az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően Ferencváros önkormányzata a törvényes képviselő kérelemére Ferencvárosi iskolakezdési támogatást biztosít a gyermekét egyedül nevelő szülő, a három- vagy többgyermekes, vagy a tartósan beteg gyermeket nevelő családok nappali tagozatos (általános, közép- és szakiskolák) Budapest IX. kerületben lakóhellyel rendelkező és életvitelszerűen a Budapest IX. kerületben tartózkodó tanulói részére.


Augusztus 9-től ismét várja a családokat a felújított József Attila-lakótelepi nagyjátszótér
A Városüzemeltetési és Felújítási Iroda tájékoztatójaAugusztus 1-től módosul a fővárosi kormányablakok ügyfélfogadási rendje
Budapest Főváros Kormányhivatalának tájékoztatásaFelhívás a „Ferencváros Bárány János-díja” kitüntetésre vonatkozó javaslattételre
Ön kit tart érdemesnek a díjra? Tegyen javaslatot!


A ferencvárosi kitüntetések alapításáról és adományozásuk rendjéről szóló 25/2012. (VII. 16.) önkormányzati rendelet 10/B. § (6) bekezdése alapján a „Ferencváros Bárány János-díja” a Magyarország Alaptörvényének J) cikke (1) bekezdés c) pontjában az 1956. évi forradalom és szabadságharc emlékére meghatározott nemzeti ünnep – október 23. – alkalmából kerül átadásra.


Július 24-én kezdődnek a Vágóhíd u. 35-37. előtti gyalogátkelőhely építési munkálatai
A Városüzemeltetési és Felújítási Iroda tájékoztatója


2017. 07. 24-én hétfőn megkezdődnek a Bp. IX. kerület Vágóhíd u. 35-37. szám előtti kijelölt gyalogátkelőhely létesítésének építési munkálatai.


Vágányzár a H6-os HÉV vonalán
A MÁV-HÉV Zrt. tájékoztatója


2017. 07. 24-től augusztus 16-ig vágányépítési munkálatok miatt a H6-os HÉV vonalán a vonatok a Közvágóhíd és Soroksár, Hősök tere között nem közlekednek. Helyettük teljes üzemidőben H6 jelzéssel pótlóbuszok szállítják az utasokat.


Ősszel induló idősügyi tanfolyamok
Hirdetmény


2017. szeptembertől decemberig tartó, új, díjmentes nyelvi, számítógép-kezelői és mobil eszközhasználati tanfolyamaink indulnak, melyekre a korlátozott létszámra való tekintettel előzetes regisztráció szükséges.


Tájékoztató a központi címregiszterről
Ferencváros aljegyzőjének tájékoztatója


A központi címregiszter (KCR) működésének az a célja, hogy az ország eddigi, címadatokat tartalmazó párhuzamos nyilvántartásait egyesítse. A KCR révén, a jövőben azonos címadatoknak kell szerepelnie az ingatlan-nyilvántartásban, a címnyilvántartásban, továbbá a polgárok személyiadat- és lakcím nyilvántartásában.


Igazgatási szünet a Polgármesteri Hivatalban augusztus 07. napjától augusztus 18. napjáig
Tájékoztató


Tájékoztatom a Tisztelt Ügyfeleket, hogy Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. augusztus 07. napjától augusztus 18. napjáig tartó igazgatási szünetet rendelt el. Az igazgatási szünet alatt – a halaszthatatlan ügyek intézésére szervezett alábbi ügyeleti feladatellátáson túl – a Polgármesteri Hivatal zárva tart.


Építészeti Örökségvédelmi Támogatás 2017 - Benyújtási határidő: október 13.
Budapest Főváros Önkormányzatának pályázati felhívása


Budapest Főváros Önkormányzata támogatni kívánja a főváros városképét meghatározó építészeti értékek rekonstrukcióját és felújítását.


Az Általános Hatósági Csoport ellenőrzési terve – 2017. II. félév
Hirdetmény


Ferencváros aljegyzőjének hivatalos tájékoztatója


Lakossági szűrővizsgálatok Ferencvárosban
A Humánszolgáltatási Iroda közleménye


Tisztelt Ferencvárosi Polgárok!
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6Következő oldal »Impresszum  Adatvédelem