Felhívás a Ferencváros „Pro Urbe” díj kitüntetésre vonatkozó javaslattételre

Felhívás a Ferencváros „Pro Urbe” díj kitüntetésre vonatkozó javaslattételre
Ön kit tart érdemesnek a díjra? Tegyen javaslatot!

2019. november 18. | Ferencváros „Pro Urbe” díj, javaslat, kitüntetés

   

A „Pro Urbe Ferencváros” díja azon magánszemélynek, szervezetnek, közösségnek adományozható, aki/amely Ferencvárosért, a került környezetének építéséért, alakításáért, értékének megőrzése érdekében kimagasló, egyedi alkotó tevékenységet folytatott, maradandót alkotott.

Tájékoztatom, hogy a díj adományozására javaslatot tehet:

  1. legalább 5 helyi önkormányzati képviselő,
  2. önkormányzati képviselői frakció,
  3. legalább 100 ferencvárosi polgár,
  4. a polgármester.

Az önkormányzati rendelet 13. § (1/a) bekezdése alapján az általános helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásának évében „Pro Urbe Ferencváros” díjra vonatkozó javaslatokat írásban, az 1. sz. melléklet szerinti (jelen levelem mellékletét képező) nyomtatványon az alakuló ülést követő 10 munkanapon belül kell benyújtani a Jogi és Pályázati Irodára.
Ez alapján a „Pro Urbe Ferencváros” cím adományozására vonatkozó javaslatokat 2019. november 28. napján 16:00 óráig kell benyújtani a Jogi és Pályázati Iroda (Budapest, Bakáts tér 14. II. em. 41.) részére.

Kérem, hogy amennyiben az elismerésre javaslatot tesznek, úgy a nyomtatványt pontosan, minden adatot (különös tekintettel a kitüntetésre jelölt – elhunyt személy esetén hozzátartozója – elérhetőségére, illetve tevékenységének bemutatására) kitöltve juttassák el részünkre.

Baranyi Krisztina polgármester hivatalos tájékoztatójaImpresszum  Adatvédelem