Felhívás a „Pro Urbe Ferencváros” díj kitüntetésre vonatkozó javaslattételre

Felhívás a „Pro Urbe Ferencváros” díj kitüntetésre vonatkozó javaslattételre
Ön kit tart érdemesnek a díjra? Tegyen javaslatot!

2018. szeptember 4. | „Pro Urbe Ferencváros” díj, javaslat, kitüntetés

   

A ferencvárosi kitüntetések alapításáról és adományozásuk rendjéről szóló 25/2012. (VII. 16.) önkormányzati rendelet 3. § (7) bekezdése alapján a „Pro Urbe Ferencváros” díj minden év december 4-én, a kerület alapításának napja alkalmából tartandó díszünnepség keretében kerül átadásra.

A „Pro Urbe Ferencváros” díja azon magánszemélynek, szervezetnek, közösségnek adományozható, aki/amely Ferencvárosért, a került környezetének építéséért, alakításáért, értékének megőrzése érdekében kimagasló, egyedi alkotó tevékenységet folytatott, maradandót alkotott.

Tájékoztatom, hogy a díj adományozására javaslatot tehet:

  1. legalább 5 helyi önkormányzati képviselő,
  2. önkormányzati képviselői frakció,
  3. legalább 100 ferencvárosi polgár,
  4. a polgármester.

A javaslatokat az önkormányzat honlapjáról letölthető vagy a Hivatal Ügyfélszolgálatán átvehető nyomtatvány kitöltésével és a 100 polgár nevét, lakcímét, személyi igazolvány számát és aláírását tartalmazó aláírás ívek csatolásával kell benyújtani 2018. október 5-én 1600 óráig a Jogi és Pályázati Iroda (Budapest, Bakáts tér 14. II. em. 41.) részére.

Kérem, hogy amennyiben az elismerésre javaslatot tesznek, úgy a nyomtatványt pontosan, minden adatot (különös tekintettel a kitüntetésre jelölt – elhunyt személy esetén hozzátartozója – elérhetőségére, illetve tevékenységének bemutatására) kitöltve juttassák el részünkre.

Dr. Bácskai János polgármester hivatalos tájékoztatójaImpresszum  Adatvédelem