Az ünnepek alatt is biztonságban

Az ünnepek alatt is biztonságban
A BRFK hírlevele

2017. december 19. | hírlevél, ELBIR, BRFK, Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya, bűnmegelőzés, advent, karácsony, Katasztrófavédelem

   

December a nagy, közös karácsonyi bevásárlások miatt szinte minden családban a kiemelt ünnepi készülődés időszaka.

Fel kell azonban hívnunk a figyelmüket arra, hogy a bűncselekmények elkövetői sajnos ilyenkor sem pihennek, sőt, a megnövekedett vásárlókedv még inkább bűnös cselekvésre ösztönzi azokat, akik épp a zsúfoltság és a tömeg adta lehetőségeket igyekeznek kihasználni.

A fővárosi rendőrség természetesen a korábbi évek gyakorlatának megfelelően idén is megerősített szolgálatot lát majd el az ünnepi időszak alatt, hogy lehetőleg zavartalanul, és teljes nyugalomban pihenhessék ki a mögöttünk hagyott év fáradalmait. De ahhoz, hogy mindez megvalósulhasson, Önökre is szükségünk van.

Ezért kérjük, hogy az ünnepi hangulatban még fokozottabb figyelemmel vigyázzanak értékeikre, a nagy forgatagban még a szokásosnál is legyenek körültekintőbbek, és fogadják meg a BRFK Bűnmegelőzési Osztály december havi hírlevelében csokorba szedett megelőzési tanácsait!

Végezetül a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya ezúton kíván Önöknek békés, meghitt karácsonyt, és egészségben, sikerekben gazdag, boldog, új esztendőt!

Hírlevelünkhöz pedig jó olvasást, és hasznos időtöltést kíván:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya

ELBIR (Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer) lakossági hírlevél - 2017. december.Impresszum  Adatvédelem