A Képviselő-testület közmeghallgatást tart december 14-én

A Képviselő-testület közmeghallgatást tart december 14-én
Meghívó

2017. december 1. | Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata, Képviselő-testülete, közmeghallgatás, meghívó, IX. kerület, Bakáts tér 14., Polgármesteri Hivatal, dr. Bácskai János

   

Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. december 14-én a Képviselő-testület ülését követően, de leghamarabb 18.00 órai kezdettel közmeghallgatást tart a Polgármesteri Hivatal üléstermében (Bakáts tér 14., II. emelet)

Tisztelt Ferencvárosi Polgárok!
Tisztelt Helyi Lakosok és Szervezetek!

Tájékoztatom Önöket, hogy Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. december 14-én a Képviselő-testület ülését követően, de leghamarabb 18.00 órai kezdettel közmeghallgatást tart, melyre ezúton tisztelettel meghívom.
Helyszín: Ferencvárosi Polgármesteri Hivatal
(Budapest IX., Bakáts tér 14., II. emeleti ülésterem)

A Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény értemében a közmeghallgatáson a helyi lakosság és a helyben érdekelt szervezetek képviselői a helyi közügyeket érintő kérdéseket és javaslatot tehetnek.

Kérem, hogy kérdéseiket, javaslataikat 2017. december 8-ig küldjék meg a kozmeghallgatas@ferencvaros.hu e-mail címre, vagy adják le a Bakáts tér 14. szám alatti Ügyfélszolgálati Irodán a „Közmeghallgatás” postaládába történő elhelyezéssel annak érdekében, hogy a közmeghallgatáson ezekre érdemben válaszolhassunk.

Tájékoztatom, hogy amennyiben a javaslat vagy a kérdés összetettsége miatt a közmeghallgatáson nincs lehetőség a válaszadásra, akkor arra legkésőbb 15 napon belül, írásban fogunk válaszolni.
Minden érdeklődő véleményére, javaslatára, illetve megjelenésére számítunk!

Budapest, 2017. november 30.

dr. Bácskai János
polgármesterImpresszum  Adatvédelem