A közlekedés biztonságának fenntartásáért és a balesetek visszaszorításáért

A közlekedés biztonságának fenntartásáért és a balesetek visszaszorításáért
A BRFK IX. kerületi Rendőrkapitányságának felhívása

2017. június 29. | Rendőrség, BRFK, IX. kerületi Rendőrkapitányság, felhívás, közúti közlekedés, biztonság, szabály, Budapesti Rendőr-főkapitányság, baleset, megelőzés, tájékoztató

   

Tisztelt kerületi lakosok, és kerületen áthaladók.
A közúti közlekedés biztonsága és zavartalansága fontos társadalmi érdek, érvényesülésének alapvető feltétele, hogy a közlekedés szabályait mindenki megtartsa, és bizalommal lehessen az iránt, hogy azokat mások is megtartják. A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága ezúton a közlekedés biztonságának fenntartása, és a közlekedési balesetek visszaszorítása érdekében az alábbi tájékoztató jellegű felhívást teszi közzé:

Kérjük Önöket, hogy a közúti közlekedés során egymással előzékenyek, és türelmesek legyenek, empatikus hozzáállást tanúsítsanak. Fokozottan felhívjuk a figyelmet arra – különös tekintettel az egy nyomon haladó járművek-, gépjárművek vezetői, és gyalogosok tekintetében -, hogy a közúti közlekedés szabályairól szóló együttes rendelet rendelkezéseit megtartani kötelesek. A rendészeti osztály a közúti balesetek visszaszorítása, és megelőzése érdekében az elkövetkezendő időszakban a szabályok megtartását fokozottan ellenőrizni fogja, szabálytalanság esetén a megfelelő eljárást megindítja.

Kérjük Önöket, hogy a fentiekre kiemelt figyelmet fordítsanak, együttműködésüket köszönettel.

Budapesti Rendőr-főkapitányság
IX. kerületi RendőrkapitányságImpresszum  Adatvédelem