Nyitott tornaterem program

Nyitott tornaterem program
A Humánszolgáltatási Iroda felhívása

2016. október 6. | Nyitott tornaterem program, Humánszolgáltatási Iroda, felhívás, Ferencváros Önkormányzata, ingyenes, sportfoglalkozás, egészség, edzés, Dornbach Ildikó, Vendel Sportcsarnok, József Attila-lakótelep, Babály László, Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnázium, Zima István, Szent-Györgyi Albert Általános Iskola

   

Ferencváros Önkormányzata ingyenes, szakemberek által vezetett sportfoglalkozásokra várja a kerület lakosait egészségük megőrzése és edzettségük javítása érdekében a táblázatban feltüntetett helyszíneken és időpontokban.

Helyszín Időpont Foglalkozás, szakember
Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnázium
Lobogó u. 1.
Toronyház u. 21.


hétfő
csütörtök


17.00-18.15
17.00-18.15


egészségmegőrző edzések Babály László
Vendel Sportcsarnok
Vendel utca 10-16.

kedd
péntek

17.00-18.15

egészségmegőrző edzések Dornbach Ildikó
Szent-Györgyi Albert Általános Iskola
Lónyay u. 4/c

hétfő
szerda

19.00-20.00
19.00-20.00

önvédelmi oktatás Zima István

Az egészségmegőrző edzések keretében a foglalkozást vezető szakemberek kiemelt figyelmet fordítanak a mozgáshatárok növelésére, az egyensúly fejlesztésére, a gerinc, váll, csípő ízületek stabilizációjára. A foglalkozásokon gimnasztikai, jóga, gyógytorna és funkcionális tréning gyakorlatokat végeznek a résztvevők a kor, nem és fizikális állapot figyelembe vételével. Az edzéseket kedden és pénteken Dornbach Ildikó atlétika szakedző, testnevelő tanár, funkcionális tréner tartja a Vendel Sportcsarnokban.

A József Attila-lakótelepen Babály László, testnevelő tanár, atlétika edző, volt válogatott, olimpikon sprinter mozgatja meg az érdeklődőket. A Weöres Sándor iskolában, hétfőn, a Lobogó utca 1. szám alatt, bejárat az uszoda felől, csütörtökön a Toronyház utca 21. szám alatti tornateremben kerülnek megtartásra a foglalkozások.

Az önvédelemi foglalkozások célja a résztvevők megismertetése a karate világával, amely egészségmegőrző és gyógyító hatású küzdősport. A karate segít a mindennapi stressz levezetésében, az önvédelmi gyakorlatok elsajátítása magabiztossá teszi a résztvevőket. Az edzéseken szakember felügyelete mellett mindenki korának és állapotának megfelelő intenzitással vehet részt. Az edzéseket Zima István 2. danos goju-kai karate mester vezeti hétfői és szerdai napokon a IX. kerület Lónyay utca 4/c alatti Szent-Györgyi Albert Általános Iskola tornatermében.

Javasoljuk a résztvevőknek, hogy tornaszőnyeget vagy vastag törölközőt, illetve tiszta váltócipőt hozzanak magukkal! Az egészséges életvitelhez az edzések folyamán és végén minimum fél liter folyadék elfogyasztása ajánlott!

A „Nyitott tornaterem” program minden ferencvárosi lakos számára ingyenes, az edzésekre minden érdeklődőt szeretettel várunk!”Impresszum  Adatvédelem