„Szép Asszony a háznál”

„Szép Asszony a háznál”
Gálaest a lakótelepi Közösségi Házban

2019. október 2. | Lakótelepen Élők Környezetéért és Jogaiért Egyesület, LÉK, Idősek és a Zene Világnapja, József Attila-lakótelepi Közösségi Ház, operett, kultúra, Kovács Éva Rebecca, Schupp Gabriella, Kecskeméti Róbert, Kovács Róbert, Bácskai János, Görgényi Máté, Cseri Balázs

A Lakótelepen Élők Környezetéért és Jogaiért Egyesület (LÉK) szervezésében, az Idősek és a Zene Világnapjához kapcsolódva vidám történetekkel és csodálatos operett-melódiákkal szórakozhattak a megjelentek október 2-án a József Attila-lakótelepi Közösségi Házban.

 „Teljes lelki élet zene nélkül nincs. Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be” - vezette be Kodály Zoltán szavaival a Civil Szalon rendezvényét Kovács Éva Rebecca színésznő, a rendezvény háziasszonya.

A megjelentek Schupp Gabriella, Kecskeméti Róbert és Kovács Róbert „Szép Asszony a háznál” című vidám operett-előadását tekinthették meg. Az eseményen megjelent Bácskai János polgármester, Görgényi Máté önkormányzati képviselő és Cseri Balázs önkormányzati képviselő-jelölt is.

A Lakótelepen Élők Környezetéért és Jogaiért Egyesület 2012 óta azért tevékenykedik, hogy a József Attila-lakótelepen élők színvonalas kulturális események részesei lehessenek. Ezen belül minden évben szervezünk kiemelt programot a Ferencváros Önkormányzata által megrendezett Idősek és a Zene Világnapja programsorozathoz kapcsolódva is – mondta el Kovács Éva Rebecca, a LÉK megbízott rendezvényszervezője.

Az ingyenes gálaműsorra ezúttal is zsúfolásig megtelt József Attila-lakótelepi Közösségi Ház mutatja, célt ért az egyesület azon kezdeményezése, hogy a kultúrát szerető lakótelepen élőket kimozdítsák a hétköznapok megszokott monotóniájából. A derűs történetekkel és jól ismert operett-melódiákkal teletűzdelt egy órás előadás felejthetetlen élménnyel gazdagította a közönséget.Impresszum  Adatvédelem