Operettgála a Ferenc téren

Operettgála a Ferenc téren
Közkedvelt melódiák csendültek fel Középső-Ferencvárosban

2019. szeptember 30. | Operettgála, Ferenc tér, Középső-Ferencváros, Idősek Világnapja, CIVILIS Egyesület, Operettszínház, Kulpinszky Eleonóra, Kovács Szilárd, Vörös Edit, Szabó Noémi, Domoszlai Sándor

Fergeteges hangulatú operettgálát szervezett az Idősek Világnapja alkalmából a Ferenc térre a CIVILIS Egyesület szeptember 30-án.

Az önkormányzat anyagi támogatásával megvalósult eseményen a műfaj legnagyobb slágerei hangzottak el, a közönséget pedig – az énekesek mellett – az Operettszínház táncművészei kápráztatták el.  

A rendezvényt Kulpinszky Eleonóra önkormányzati képviselő nyitotta meg, aki az ünnepeltek mellett a nézők közt helyet foglaló Bácskai János polgármestert is köszöntötte.

A operettgála háziasszonya elmondta, az esemény megszervezésének ötletét az adta, hogy a Ferenc téren lévő kerékpárszaküzlet és -szerviz tulajdonosa Kovács Szilárd, aki nem mellékesen a Budapesti Operettszínház énekeseként, illetve szólótáncosaként is ismert. Rajta kívül fellépett még Vörös Edit primadonna, Szabó Noémi szubrett és Domoszlai Sándor bonviván is. 

(forrás: Ferencváros újság)Impresszum  Adatvédelem