Plüssfigurákat adományoztak a jégkorongozók

Plüssfigurákat adományoztak a jégkorongozók
Ovisokat leptek meg a Fradi hokisai

2019. szeptember 26. | plüssjáték, Fradi, FTC, Ferencváros, jégkorong, Ferencvárosi Komplex Óvoda, ajándék, Hegyi Ádám, Boros Dániel, Kállay Gáborné

Ismét plüssjátékokkal leptek meg kerületi óvodásokat a Fradi jégkorongosai. Ezúttal a Ferencvárosi Komplex Óvodába vitt ajándékot a zöld-fehér csapat két oszlopos tagja: Hegyi Ádám és Boros Dániel.

Itthon is hagyománya van már annak, hogy bizonyos jégkorongmérkőzések első gólja után a közönség plüssfigurákkal árasztja el a pályát, amelyeket a szervezők jótékonysági céllal felajánlanak egy gyermekközösségnek.

A Fradi játékosai az Erste Liga 2018/19-es kiírásának január 18-i, 4-3-as győzelemmel zárult Gyergyó elleni alapszakasz-záró mérkőzésén több száz játékot kaptak a szurkolóktól, ezeknek egy részét nyáron a Fehér Holló utcai Gyermekek Átmeneti Otthona lakóinak adományozták.

A „Dobj egy macit!” akció plüssfiguráinak másik fele nemrégiben lelt gazdára: Hegyi Ádám és Boros Dániel – Kállay Gáborné alpolgármester javaslatára – ezúttal a Ferencvárosi Komplex Óvoda növendékeit lepte meg két zsák játékkal. 

(forrás: Ferencváros újság)Impresszum  Adatvédelem