Családi és Sportnap

Családi és Sportnap
Mozgás és szórakozás a MÁV-Aszódi telepen

2019. június 22. | Családi és Sportnap, MÁV-Aszódi telep, Fradi, FTC, Madaras József tér, Dési Huber István Művelődési Ház, Szerető Krisztofer, Varga Barbara, Sajó Ákos

Tizenegyes-rúgó verseny Fradi sztárral, rengeteg mozgás, gyermeknapot idéző kavalkád várta a családokat június 22-én a Madaras József téren.

A Dési Huber István Művelődési Ház szervezésében létrejött Családi és Sportnap felhőtlen szórakozást ígért a kikapcsolódásra vágyó környékbeliek számára. Míg a családtagok a focipályán, az ugrálóvárban vagy a trambulinon, valamint a tollaslabda-pályán és a pingpong asztal mellett élhették ki mozgásigényüket, a pavilonokban a gyermekek kézműves-foglalkozással, arcfestéssel, lufihajtogatással és szörpözéssel, vattacukrozással múlathatták az időt.

A nagysikerű tizenegyes-rúgó versenyen két korosztályban fiúk és lányok tehették próbára labdaérzéküket, a kapuban pedig nem más, mint a Fradi ifjú csillaga, Szerető Krisztofer állt.

„Az önkormányzat jóvoltából valamennyi induló egy-egy Fradi ajándékcsomagot kapott, a két első helyezett pedig autentikus FTC labdához jutott Krisztofer aláírásával. A nap vége felé aszfaltrajz-versenyt is szerveztünk, ahonnan szintén mindenki ajándékkal távozik majd” – mondta el érdeklődésünkre Varga Barbara, a Dési Huber István Művelődési Ház tagintézmény-vezetője.
„A művelődési ház a nyár folyamán ismét minden héten megtartja nagysikerű Játszószerda programsorozatát is a Nagyjátszótéren, augusztus 7-ig” – tette hozzá a szervező.

Valamennyi gyermek a sátor alá telepedett, mikor kezdetét vette Habók János bűvészmester kacagtató mutatványainak bemutatása, valamint a Portéka színház vásári komédiája. 

Sajó Ákos, a körzet önkormányzati képviselője, a Részönkormányzat elnöke beszédében kiemelte annak fontosságát, hogy a telepen élők évente több alkalommal találkozzanak ehhez hasonló rendezvényeken. Ferencváros Önkormányzata minden ilyen lehetőséget megragad, hogy a közös időtöltéssel elősegítse a közösségépítést.Impresszum  Adatvédelem