Bajnokcsapat!

Bajnokcsapat!
Férfi pólósaink megvédték címüket

2019. május 22. | vízilabda, győzelem, Ferencváros, FTC, Fradi, A-HÍD OSC Újbuda, OB I, FTC-Telekom Waterpolo, bajnok

A Ferencváros férfi vízilabdacsapata büntetőkkel nyerte meg az OSC elleni döntő harmadik meccsét, ezzel idén is megszerezték a bajnoki aranyérmet!

Tavaly a Szolnok ellen még egy végletekig kiélezett párharcban nyert 18 év után bajnoki címet az FTC-Telekom Waterpolo férfi vízilabdacsapata. Ezúttal az egyik fél három győzelméig tartó sorozat sokkal simábban alakult. Az első két győztes meccs után pólósaink a harmadik mérkőzés negyedik negyedében egyenlítettek a végig vezető A-HÍD OSC Újbuda ellen, majd a drámai hajrá után ötméteresek döntötték el az OB I fináléját. A büntetőpárbajt 4-1-re, a mérkőzést 12-9-re húzták be a mieink, ezzel megvédték tavaly megszerzett címüket, és begyűjtötték a ferencvárosi férfi vízilabda történetének 23. bajnoki címét!

A klasszis teljesítményt nyújtó Varga Dénes-Vámos Márton páros öt, illetve négy találattal járult hozzá a győzelemhez, míg a kapuban Vogel Soma parádézott, több fontos védése volt a rendes játékidőben, majd a büntetőpárbajban is bemutatott két védést.

Kállay Márk utolsóként értékesített ötméterese után a Császár-Komjádi Sportuszodában ismét magyar bajnokként ugorhattak a medencébe a csapat tagjai, természetesen Varga Zsolt vezetőedző és Nyéki Balázs másodedző társaságában.

Gratulálunk a címvédéshez!


A bajnokcsapat tagjai:
Böröczky Marcell, Gál Dávid, Gárdonyi András, Goschi Ádám, Gór-Nagy Miklós, Gyapjas Brendon, Nikola Jaksics, Jansik Szilárd, Jókai Miklós, Kállay Márk, Mezei Tamás, Sztefan Mitrovics, Német Toni, Szlobodan Nikics, Nyíri Balázs, Pohl Zoltán, Sedlmayer Tamás, Szabó II Bence, Turnai András, Varga Bence, Varga Dénes, Vámos Márton, Várkonyi Ádám, Vogel Soma, Aaron Younger
Vezetőedző: Varga Zsolt
Másodedző: Nyéki Balázs


(forrás: fradi.hu)Impresszum  Adatvédelem