„Őszi Álomutazás”

„Őszi Álomutazás”
„Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be.”

2018. október 17. | Őszi Álomutazás, Lakótelepen Élők Környezetéért és Jogaiért egyesület (LÉK) szervezésében, a Zene Világnapjához kapcsolódva Kövi Szabolcs fuvolaművész adott koncertet október 17-én a József Attila-lakótelepi Közösségi Ház

A Lakótelepen Élők Környezetéért és Jogaiért egyesület (LÉK) szervezésében, a Zene Világnapjához kapcsolódva Kövi Szabolcs fuvolaművész adott koncertet október 17-én a József Attila-lakótelepi Közösségi Házban.

„Teljes lelki élet zene nélkül nincs. Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be” - vezette be Kodály Zoltán szavaival a Civil Szalon 2018. október 17-ei rendezvényét Kovács Éva Rebecca színésznő, a rendezvény háziasszonya. A megjelentek Kövi Szabolcs fuvolaművész és zeneszerző Őszi Álomutazás koncertjét hallgathatták meg.

A Lakótelepen Élők Környezetéért és Jogaiért egyesület több éve fáradozik azon, hogy a József Attila-lakótelepen élők nívós kulturális eseményeknek lehessenek részesei. Az október 17-i koncert is erről adott tanúbizonyságot, melyen gyermekek, szülők és nagyszülők egyaránt részt vettek. Kövi Szabolcs lélekemelő zenéje kiemelte hallgatóit a hétköznapok megszokott monotóniájából. A vetítéssel egybekötött egy órás koncert felejthetetlen élménnyel gazdagította a közönséget.

(forrás: ccart)Impresszum  Adatvédelem