Megújult ügyfélszolgálati kirendeltség

Megújult ügyfélszolgálati kirendeltség
Kellemesebb és hatékonyabb lesz az ügyintézés a lakótelepen

2018. július 3. | ügyfélszolgálati kirendeltség, ügyintézés, Polgármesteri Hivatal, József Attila-lakótelep, Toronyház utca, Dr. Bácskai János, Ádámné dr. Lévai Éva, felújítás, átadás

Teljeskörű felújításon esett át a Polgármesteri Hivatal József Attila-lakótelepen található ügyfélszolgálati kirendeltsége. A Toronyház utcai irodahelyiség nemcsak esztétikus enteriőrt kapott, de tágasabb is lett, így az ügyfeleknek várhatóan kellemesebben telik majd az ügyintézés.

„Kiemelkedő jelentőségű az ügyfélszolgálat megújulása, hiszen minden harmadik ferencvárosi polgár itt lakik” – jelentette ki az átadóünnepségen Dr. Bácskai János. A polgármester hozzátette, az újjávarázsolt irodába érkezőknek a bővítésnek köszönhetően többé nem kell az utcán kivárni a sorukat. A rekonstrukciós munkálatok során LED világítással szerelt állmennyezetet építettek ki, megújultak és akadálymentessé váltak a vizes blokkok, korszerűsítették a fűtési rendszert, légkondicionáló berendezést alakítottak ki, valamint kényelmes bútorokat, burkolatot és szalagfüggönyt kapott a helyiség.

A komplex rekonstrukciót az ügyfélszolgálati iroda leromlott műszaki állapota tette szükségessé, melynek következtében mostantól az ügyintézők még ügyfélcentrikusabb félfogadást bonyolíthatnak. A lakókat fogadó két ablak személyes tere megnövekedett, így jobban elválasztódik a várakozóktól, amely támogatja a személyes adatok védelmét. Ádámné dr. Lévai Éva, a közszolgáltatási Iroda vezetője elmondta, a lakók a kihelyezett ügyfélszolgálaton minden olyan ügyet elintézhetnek, amit a hivatal központi ügyfélszolgálatán: beadványokat, szociális és egyéb lakossági kérelmeket adhatnak le, felvilágosítást és általános tájékoztatást kaphatnak önkormányzati ügyekről, valamint lakótelepi problémákat jelenthetnek be.

(forrás: Ferencváros újság)Impresszum  Adatvédelem