Megújult a Közraktár utca 24. szám alatti orvosi rendelő

Megújult a Közraktár utca 24. szám alatti orvosi rendelő
Korszerű körülmények közt indulhat újra az ellátás

2018. június 12. | felújítás, egészségügy, Zombory Miklós, Ferencváros Önkormányzata, Közraktár utcai háziorvosi rendelő, Belső-Ferencváros

Több mint 15 millió forintos ráfordítással újítatta fel Ferencváros Önkormányzata a Közraktár utcai háziorvosi rendelőt. A munkálatok befejezését követően Zombory Miklós alpolgármester tekintette meg az átadásra kész rendelőintézetet.

Az elmúlt évek magas fokú kihasználtsága következtében a rendelő közös használatú terei, így a váróterem állapota is leromlott, illetve elavult. Nem biztosította méltóan az ellátási körzethez tartozó lakosság ellátását, egészségvédelmét.

A felújítás áprilisban kezdődött és másfél hónapot vett igénybe, mely alatt a védett homlokzatú épület földszintjén az új bejárat úgy került kialakításra, hogy a későbbiekben kialakuló utcarendezés után kerekesszékkel biztosítható legyen a rendelőbe való bejutás.

A munkálatok során kicserélték a rendelő bejárati ajtaját és a lámpatesteket, új bejárati szélfogó, valamint biztonsági és irányfény világítás került kialakításra. Teljeskörű felújításon esett át a váróterem burkolata és az épület elektromos hálózata is, majd a rekonstrukció festéssel zárult.

Zombory Miklós születése óta a környéken él, így évtizedek óta ebbe a rendelőbe jár. A bejárás során egészségügyért felelős alpolgármesterként örömét fejezte ki, hogy ismét átadhatnak egy megújult rendelőt, mely mostani formájában már méltó Belső-Ferencváros arculatához.Impresszum  Adatvédelem