Nőnapi Sportvarázs

Nőnapi Sportvarázs
Tematikus program a Vendel Tornacsarnokban

2018. március 3. | Ferencváros Önkormányzata, sport, Nőnapi Sportvarázs, testmozgás, Vendel Tornacsarnok, Kállay Gáborné, Klenóczky Beáta, „Velünk mozog Ferencváros”, szabadidősport, tömegsport, bodyArt, zumba, hastánc, NIA torna, gerinctorna, Pilates, stretching, jóga

Harmadik alkalommal rendezte meg Ferencváros Önkormányzata a Nőnapi Sportvarázs elnevezésű programját március 3-án, melynek ismét a Vendel utcai Tornacsarnok adott otthont. A rendezvényen részt vett Kállay Gáborné sportért felelős alpolgármester is.

Klenóczky Beáta, Ferencváros Önkormányzatának sportreferense elmondta: az ingyenes program célja ismét az volt, hogy a kerületben élő hölgyek figyelmét felhívja a mozgás örömére.
A nagy tornateremben a dinamikus mozgás szerelmeseit várták – bodyArt bemelegítéssel, zumbával, hastánccal. Újdonság volt a záró foglalkozás programja, a NIA zenés női torna, amely 52 mozdulatból álló, testet-lelket-szellemet felszabadító tánc, szabad mozgás és koreográfia együtt – könnyedén, mindenkinek.

Az emeleti kisteremben azokat a hölgyeket várták, akik valamilyen mozgásszervi panasszal érkeztek – vagy csak kevésbé dinamikus mozgást szerettek volna kipróbálni. A Pilátesz, a gerinctorna és a jóga mellett a stretching sok-sok nyújtást tartalmazó gyakorlatait ismertették meg az érdeklődőkkel a képzett szakemberek, oktatók.

A sportnapra érkező lányokat, asszonyokat ásványvízzel várták a szervezők, a jó hangulatú program végén pedig nőnapi virággal köszönte meg Ferencváros Önkormányzata a részvételt.

Az önkormányzat sportkoncepciójának egyik fontos eleme, hogy a kerületben élő lakosok mindennapjainak része legyen a mozgás, a sport, az egészséges életmód. A „Velünk mozog Ferencváros” jelmondat is a szabadidő- és tömegsportok minél szélesebb körben történő igénybevételére buzdít, ezáltal csökkentve a mozgásszegény életmód és egyéb civilizációs ártalmak kedvezőtlen hatásait.Impresszum  Adatvédelem