FMK program a legjobb 12 között!

FMK program a legjobb 12 között!
Segítsen Ön is szavazatával vasárnap éjfélig!

2018. február 9. | Kultúrházak Éjjel-Nappal, programsorozat, esemény, FMK, FESS MEG EGY TÉGLÁT, szavazás, közönségszavazat

Kedves Ferencvárosiak! Örömmel osztjuk meg Önökkel a hírt, hogy a Kultúrházak Éjjel-Nappal programsorozatban egy ferencvárosi esemény, az FMK által szervezett FESS MEG EGY TÉGLÁT” program bekerült az országos 12 legjobb közé! Kérjük, támogassák közönségszavazatukkal a rendezvényt, hogy még több ilyen akciót szervezhessünk!

Szavazni a Kultúrházak éjjel-nappal oldalán, az alábbi linken lehet:
https://szavazas.kulturhazak.hu/2018/02/08/ferencvarosi-muvelodesi-kozpont/

Előre is köszönjük szépen a megosztásokat és a támogatást!


A PROGRAM LEÍRÁSA:

A „FESS MEG EGY TÉGLÁT” projektet az Ócsai Nemzetközi Képzőművész Tábor tagjai kezdeményezték, melynek célja egy Képtár/Műteremház létrehozása.
2017-ben a projekt ötletgazdái, Barna Regina, Mészáros Gábor és Simon Tímea, arra a döntésre jutottak, hogy országos méretűvé bővítenék a programot, melynek kiemelt projekttámogatója a Ferencvárosi Művelődési Központ.

Az alkotói munka fontos eleme, hogy a fiatalok együtt festhetnek és alkothatnak neves, elismert művészekkel. Terveink között szerepel, hogy az elkészült alkotásokat vándorkiállításon bemutassuk az országban és határainkon túl. Idéntől folyamatosan szeretnénk csatlakozni országos fesztiválokhoz és rendezvényekhez is.

Ferencváros második alkalommal adott otthont ennek a kreatív építkezésnek, ami ezúttal is megmozgatta a művészeket és a kreatív vendégeket egyaránt.Impresszum  Adatvédelem