Civil Szalon

Civil Szalon
Farsangi Gálakoncert a József Attila-lakótelepen

2018. január 24. | LÉK, Lakótelepen Élők Környezetéért és Jogaiért Egyesület, Civil Szalon, koncert, zongora, Várnagy Andrea, Farkas Lili, dr. Bácskai János, Magyar Kultúra Napja

Január 24-én a József Attila-lakótelepi Közösségi Házban rendezte meg a LÉK (Lakótelepen Élők Környezetéért és Jogaiért Egyesület) a Civil Szalon rendezvény idei első előadását. A rendezvényen részt vett dr. Bácskai János polgármester is.

A farsang a vízkereszttől húshagyókeddig, más megfogalmazás szerint a másnapi hamvazószerdáig, a nagyböjt kezdetéig tartó időszak elnevezése. Ebből az alkalomból és a Magyar Kultúra napja alkalmából „Farsangi Gálakoncertet” rendezett a Lakótelepen Élők Környezetéért és Jogaiért egyesület Várnagy Andrea és Farkas Lili zongoraművésznők fellépésével a József Attila Lakótelepi Közösségi Házban.

A koncerten Schubert, Grieg, Chopin, Rahmanyinov és Ravel művei voltak hallhatóak. Az előadás végére egy jó hangulatú családi koncertté alakult át az este, hiszen a Ferencvárosban élő Várnagy Andrea mindhárom gyermeke (Laura, Lili és Lóci) is megmutatta tehetségét.
A szép dallamok és a zongoraművésznők csodás játéka napsütést hozott a januári szürke télbe.

Forrás: ccartImpresszum  Adatvédelem