Karácsonyoztak a sérült gyerekek

Karácsonyoztak a sérült gyerekek
Ünnepség a H52-ben

2017. december 12. | FEGYIÖK, Ferencvárosi Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat, H52 Ifjúsági Iroda, karácsony, ünnepség, Bregyán Sára, Gát utcai Komplex Óvoda, Általános Iskola és Gyógypedagógiai Intézmény, Dió Általános Iskola

Ferencváros két gyógypedagógiai intézményének tanulói ünnepelték együtt a karácsonyt a H52 Ifjúsági Irodában. A FEGYIÖK meghívására érkezett értelmi sérült diákokat ünnepi műsorral, ajándékokkal és karácsonyfadísz-készítő foglalkozással lepték meg.

Bregyán Sára, a Ferencvárosi Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat polgármestere néhány kedves szóval köszöntötte a gyerekeket, majd előadta az Advent napjai című karácsonyi verset. A többségében középsúlyos értelmi fogyatékkal élő gyerekeket nevelő Gát utcai Komplex Óvoda, Általános Iskola és Gyógypedagógiai Intézmény, valamint a Down szindrómásokat nagy számban oktató Friss utcai Dió Általános Iskola tanulói ezután megnézték a József Attila Általános Iskola kisdiákjai által előadott betlehemi játékot.

A vidám produkció után a diákképviselők átadták az édességekből álló ajándékcsomagokat, majd elindult a karácsonyfadísz-készítő foglalkozás, ahol a résztvevők egyszerűen elkészíthető, mutatós papírdíszeket hajtogattak. A szervezők végül uzsonnával, süteményekkel kínálták a közönséget.

Forrás: Ferencváros újságImpresszum  Adatvédelem