IX. Hivatal Kupa

IX. Hivatal Kupa
Ferencvárosi egyéni siker

2017. november 23. | IX. Hivatal Kupa, Angyalföldi Természetbarát és Testedző Egyesület, bowling, Ferencváros, Klenóczky Beáta, Ladányi Erika

November 21-én kilencedik alkalommal rendezte meg az Angyalföldi Természetbarát és Testedző Egyesület az államigazgatási szervek, hivatalok, önkormányzatok számára kiírt amatőr egyéni és csapat bowling versenyt.

Az angyalföldi ATTE Bowling Centrum adott otthont ismét a hivatalok, állami intézmények munkatársai számára szervezett kikapcsolódásra, játékra, melynek célja a bowling sportág népszerűsítése.

A Ferencvárosi Polgármesteri Hivatal munkatársai évek óta részt vesznek a sporteseményen. Klenóczky Beáta, a hivatal sportreferense ezúttal három csapatot nevezett be. A népes mezőnyben Ferencváros csapatai az ötödik, a tizenhatodik és a tizennyolcadik helyezést érték el. Női egyéni versenyben Ladányi Erika, a hivatal idősügyi koordinátora megszerezte az előkelő második helyezést, mellyel öregbítette Ferencváros hírnevét.
A vidám, jó hangulatú versenyen természetesen a többi résztvevővel is alkalom nyílt ismerkedésre, baráti beszélgetésre. Ugyanakkor a hivatali csapatépítést is szolgálta az esemény, melynek során a kollégák a gyakorlatban is megvalósították a kerület sportkoncepciójának szlogenjét: „Velünk mozog Ferencváros”.Impresszum  Adatvédelem