Nyárváró délelőtt a Ferenc téren

Nyárváró délelőtt a Ferenc téren
Ismét benépesült Középső Ferencváros megújult tere

2017. június 10. | Nyárváró délelőtt, Ferenc tér, meghívó, családi nap, ingyenes gyermekprogram, Baba-mama börze

Nyárváró délelőtt címmel tartottak családi napot és baba-mama börzét június 10-én, a Ferenc téren. Az önkormányzat anyagi támogatásával megvalósult rendezvényt civil szervezetek és környékbeli vállalkozók szervezték.

A programok sora 9 órakor az Eszterlánc mesezenekar koncertjével kezdődött, majd Dr. Kulpinszky Eleonóra önkormányzati képviselő – Polgármester úr üdvözletét átadva –köszöntötte a megjelenteket, és invitálta színpadra a szervezőket megköszönve a remek szervezést. Ez után babahordozós latin fitneszbemutató következett, majd a Két Egér Könyvesbolt „zenés lapozója” várta a kicsiket az Egér fióka zenészeinek közreműködésével.

Nagy öröm számunkra, hogy nyertünk Ferencváros Önkormányzatának a civil szervezetek részére kiírt pályázatán, így megszervezhettük ezt a rendezvényt, amire a VertikaLand baba-mama klubunkba járó családok nagyon vártak! Sokan mosolygó arccal, boldogan köszöntek el tőlem remélve lesz folytatás. Külön köszönet Kovács Flórának a Réteskék tulajdonosának és Berczeli Péternek a Ferenc tér klub vezetőjének a sok segítségért a lebonyolításban – mondta el lapunknak Kiss Bernadette az EURIN Alapítvány elnöke.

A délelőtt folyamán kisbabás jógaórán is részt lehetett venni, de volt játszó- és mozgásfejlesztő sátor, kézműves foglalkozás, ugrálóvár, hangszersimogató az Ethnosound vezetésével, valamint arcfestés és csillám tetoválás is. A baba-mama börzén használt ruhák és játékok vására várta az érdeklődőket, akik adományokat is hozhattak Ferencváros testvérvárosa, Beregszász kisgyerekei javára.

Dr. Kulpinszky Eleonóra a helyszínen elmondta, örömteli, hogy míg az eddigi rendezvényeket (Karácsonyváró, Húsvétváró) az önkormányzat szervezte, a mostani eseményt már a környékbeliek kezdeményezték és hívták életre. Ebből világosan látszik, óriási igény van a közösségépítésre és ebben a lakók is partnerek, így az önkormányzat örömmel támogatja anyagilag a lakossági kezdeményezéseket.

(forrás: Ferencváros újság)
Impresszum  Adatvédelem