Jegyescsomag átadása

Jegyescsomag átadása
Civil kezdeményezés a házasulandók számára

2017. február 13. | jegyescsomag átadás, FICSAK, Fiatal Családosok Klubja, dr. Bácskai János, Kállay Gáborné, Házasság Hete

A Házasság Hetében, február 13-án adta át dr. Bácskai János polgármester és Kállay Gáborné alpolgármester az első ferencvárosi jegyescsomagot Geleji Borbála és Bersényi Ágoston jegyespárnak a Házasságkötő teremben.

Ferencváros az elsők között csatlakozott a Fiatal Családosok Klubjának Egyesülete (FICSAK) kezdeményezéséhez.
A hasznos útravalókat tartalmazó díszes dobozt azon jegyespárok kapják, akik Ferencvárosban jelentik be házasságkötési szándékukat.

Dr. Bácskai János polgármester három különböző korból idézett három gondolatot a szerelemről – Goethe, József Attila és John Lennon sorai mind azt bizonyítják, a szerelem örök.

Kállay Gáborné a Bibliából olvasott fel egy részt, majd Ferenc pápa gondolatait osztotta meg. „Három szó, amelyet mindig mondani kell otthon: kérem, köszönöm, bocsánat”.

Az alpolgármester asszony bemutatta a jegyescsomagot, melyet a tizedik alkalommal megrendezett Házasság Hetéhez kapcsolódóan éppen most nyújtanak át először Ferencvárosban.

A dobozban megtalálható egy – Baktay Zelka és Baktay Miklós pszichológusok, párkapcsolati szakértők által írt könyv, melynek címe: Jövőnk könyve – házasságra hangolva.
Ezen kívül egy esküvői munkafüzetet is tartalmaz a doboz, amely a házasságkötés szervezéséhez nyújt segítséget, valamint egy jegygyűrű-párna és polgármesteri köszöntő is található a jegyescsomagban.

Dr. Bácskai János átadta a jegyescsomagot Geleji Borbálának és Bersényi Ágostonnak, akik nyárra tervezik esküvőjüket.
Impresszum  Adatvédelem