Nőnapi Sportvarázs a Vendel utcai Sportcsarnokban

Nőnapi Sportvarázs a Vendel utcai Sportcsarnokban
Meghívó

2017. február 9. | Nőnapi Sportvarázs, Ferencváros, meghívó, Vendel Tornacsarnok, Borsodi Balázs, Baranyi Beáta, Dornbach Ildikó, Klenóczky Beáta, szabadidősport, ingyenes

Kedves ferencvárosi Lányok, Asszonyok!
Ferencváros Önkormányzata idén is sok szeretettel várja a sportolni vágyó hölgyeket a Nőnaphoz kapcsolódó rendezvényén. Helyszín: Vendel Tornacsarnok (Vendel utca 10-16.), időpont: március 4. (szombat) 10.00-14.30 között.

Bemelegítésként Borsodi Balázs nemzetközi bodyART® ELITE tréner tart foglalkozást Az utána következő hastánc órán Baranyi Beáta vezetésével tanulhatjuk meg a műfaj alapjait. A hatha jóga a test és lélek harmóniáját biztosítja a lendületes órák után. A záró zumba edzés pörgésével vidáman fejezhetik be a napot a résztvevők.

Az emeleti kisterem foglalkozásait azoknak ajánljuk, akik gerincproblémákkal küzdenek, vagy jobban kedvelik a lassúbb, kondicionáló jellegű edzéseket. Részükre Dornbach Ildikó szakedző, funkcionális tréner tart órákat és ad szakmai tanácsot.

A résztvevőknek egy kis nőnapi meglepetéssel háláljuk meg az aktivitást.

Szeretettel várjuk a kerület lányait, asszonyait, nagymamáit! Kérjük, hogy egészségügyi problémák esetén előzetesen konzultáljanak háziorvosukkal. A rendezvényen mindenki saját felelősségére vehet részt.

Bővebb információ: Humánszolgáltatási Iroda, Klenóczky Beáta sportreferens: (+ 36 1) 215-1077/470

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit a sportreg@ferencvaros.hu címen lehet megtenni.Impresszum  Adatvédelem