Elismerésben részesültek 2016 legjobb rendőrei

Elismerésben részesültek 2016 legjobb rendőrei
Önkormányzati jutalmazás a kiemelkedő munkáért

2016. december 23. | elismerés, rendőr, jutalmazás, Ferencváros Önkormányzata, IX. kerületi rendőrkapitányság, FMK, Zombory Miklós, Ámán András, Ötvös Irén, Károlyi Balázs, Patkós István

Ferencváros Önkormányzata tavaly is 3 millió forinttal járult hozzá a IX. kerületi rendőrkapitányság eredményes és kiemelkedő munkát végző hivatásos és közalkalmazotti jogviszonyban álló munkatársainak jutalmazásához. A december 23-án, az FMK-ban megtartott összejövetelen Zombory Miklós alpolgármester és Ámán András r. alezredes, kapitányságvezető adta át 47 főnek Erzsébet-utalvány formájában a jutalmakat.

Közülük hárman az év rendőre kitüntető címet is megkapták: az év parancsnokának Ötvös Irén r. alezredest, az Igazgatásrendészeti Osztály vezetőjét, az év bűnügyesének Károlyi Balázs r. főhadnagyot, az év rendészeti szakemberének pedig Patkós István r. főtörzszászlóst választották.

Az elismerések átadása után Zombory Miklós emelkedett szólásra. Elmondta, Ferencváros Önkormányzata és a IX. kerületi rendőrség között mindig szoros és gyümölcsöző volt a kapcsolat. Hangsúlyozta a körzeti megbízottak szerepét, akik kiemelkedően jól végzik a dolgukat, a lakosság ismeri és kedveli őket, szívesen fordulnak hozzájuk problémáikkal. Az alpolgármester kijelentette, Ferencváros továbbra is számít rendőreire, végezetül áldott, békés karácsonyt, és a 2016-oshoz hasonlóan sikeres, boldog új évet kívánt az állomány valamennyi tagjának.

Ámán András, szeptemberben kinevezett kapitányságvezető közölte, rég dolgozott már ilyen kapitányságon, ahol ennyi lelkes, tettre kész, hozzáértő rendőrrel szolgált volna együtt. Hozzátette, folyamatosan látja munkatársai tekintetében a tenni akarást és az elhivatottságot, amiért nagyon hálás. Az alezredes arról is szólt, a kitüntetettek az állomány fiatalabb tagjai számára példaképek, így a mostani jutalmazás nem csupán megtiszteltetéssel, de bizonyos felelősséggel is jár. Ez után megköszönte az önkormányzat támogatását, majd nyugalmas ünnepeket kívánt kollégáinak.

(forrás: Ferencváros újság)Impresszum  Adatvédelem