Átadták a felújított Ecseri úti ügyfélszolgálati irodát

Átadták a felújított Ecseri úti ügyfélszolgálati irodát
Kulturáltabb környezetben intézhetik ügyeiket a MÁV-Aszódi telepen élők

2016. szeptember 22. | átadás, felújítás, ügyfélszolgálati iroda, MÁV-Aszódi telep, Ecseri út 19., dr. Bácskai János, Sajó Ákos, József Attila-lakótelep, Részönkormányzat, korszerűsítés

Szeptember 22-én adta át az Ecseri út 19. szám alatti felújított ügyfélszolgálati irodát dr. Bácskai János polgármester és Sajó Ákos, a József Attila-lakótelepi Részönkormányzat elnöke.

A mintegy 3 millió forintból felújított iroda új fűtés- és riasztórendszert kapott, nyílászáró cserén esett át, valamint modern hivatali környezetnek megfelelő bútorzattal lett felszerelve.

Sajó Ákos, a körzet önkormányzati képviselője köszöntötte az átadón megjelent képviselőket, a munkálatokban érintett önkormányzati irodák vezetőit és munkatársait. Mint mondta ez az alkalom a kerület mellett az önkormányzatnak is egy kicsi, de jelentős előrelépés.

Dr. Bácskai János polgármester köszöntőjében azt kívánta, hogy az itt lakók, az ügyfelek otthonos környezetben intézhessék ügyeiket ebben a szépen megújult irodában.

8 éve nyílt meg az Ecseri úti ügyfélszolgálati iroda azért, hogy a MÁV-Aszódi telepen élők is helyben intézhessék hivatali ügyeiket – tudtuk meg Sajó Ákostól. Az azóta eltelt években viszont nem történtek felújítási munkálatok, ezért az önkormányzati képviselő idén kezdeményezte az iroda műszaki berendezéseinek és bútorainak korszerűsítését. Sajó Ákossal együtt három ember dolgozik itt lelkiismeretesen nap, mint nap ismerve a helyi lakosok körülményeit, ügyeit és problémáit. A most kialakított ügyfélszolgálati helyiségnek köszönhetően kulturált környezet várja majd a jövőben az ide látogatókat.Impresszum  Adatvédelem